Dramă uriașă: Lavinia, inginer la o multinațională, a făcut infarct la numai 34 de ani

A murit un fost primar din Timiș

Dramă imensă într-o comunitate din Arad: O tânără s-a stins la numai 34 de ani, în urma unui infarct.
Lavinia Tira, din Gurba, iubită şi apreciată de toţi, a plecat mult prea devreme lăsând un gol imend în sufletele celor care au cunoscut-o.

CITEȘTE ȘI: Adio abonamente de parcare în zona centrală!

„Cât poate fi de firavă și de nesigură viața unui om! Ieri a murit o fată frumoasă, deșteaptă și minunată la numai 34 de ani! Lavinia, din Gurba, a murit de… un atac de cord. Cum poate să se mai rotească Pământul după așa o tragedie: după tragedia morții unei fete tinere? Va rămâne un mister!

Nici n-a apucat să trăiască, practic: mereu s-a tot perfecționat. O știu de când era mică: mereu cu răspunsurile la ea, orice o întrebai știa și… știa; o fată minionă, frumoasă, deșteaptă, cuminte, modestă și respectoasă!

Ce și-ar mai putea dori un părinte mai mult de la copilașul lui? O iubeau cu mândrie și ardoare părinții, o adora fratele ei mai mic, o iubeau și-o admirau neamurile, li se lumina fața vecinilor când o vedeau, o admira tot satul…

CITEȘTE ȘI: Primarii de lângă Timişoara vor alerga după… iepuri!

N-a fost destul, se pare, pentru forțele necunoscute ce guvernează acest Univers: au luat-o și-au ridicat-o spre alte lumi, probabil spre elita Lumilor!”, a postat pe Facebook jurnalista Florica Bunaciu.

Lavinia Tira lucra ca şi inginer la Delphi iar moartea sa în floarea vârstei i-a luat prin surprindere pe toţi.

Şi e de natură să ne pună pe gânduri, mai ales că tot mai mulţi tineri mor subit, de infarct sau atac vascular-cerebral.

Tot la Gurba, anul trecut, a pierit un alt tânăr, tot la 34 de ani, în urma unui atac vascular-cerebral. Nu de mult a murit şi medicul cardiolog Cosana Claiciu, de la Spitalul Judeţean.

Stresul şi goana în care trăieşte întreaga societate în ziua de azi ne răpesc tinerii în floarea vârstei, conform newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *