Stații de încărcare pentru vehicule electrice într-un oraș din Timiș

Stații de încărcare pentru vehicule electrice într-un oraș din Timiș

Stații de încărcare pentru vehicule electrice într-un oraș din Timiș.

Tot mai multe mașini electrice încep să pătrundă pe piață, încurajate și de facilitățile oferite de comercianți, dar și de preocuparea față de mediul înconjurător. În astfel de condiții, este normal să crească și numărul stațiilor de încărcare a acestor vehicule, pentru a se putea ține pasul cu noul fenomen.

CITEȘTE ȘI:Alin Nica: „În momentul de față, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei reprezintă un pericol pentru șoferi” 

De aceea, urmează să se înființeze mai multe astfel de stații în localități ale județului Timiș.

Trei dintre ele vor fi la Deta, două fiind realizate de către Primăria Deta, iar cea de-a treia, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș, care face parte din cadrul unui proiect mai amplu al administrației județene.

Stații de încărcare: Unde vor fi amplasate stațiile

Locațiile în care vor fi amplasate stațiile sunt următoarele: una în zona ANL, alta, la Târgu Mare, iar cea de-a treia, în colaborare cu CJT, în fața spitalului, zona Mihai Viteazu.

”Finanțarea este de la Administrația Fondului pentru Mediu, iar stațiile trebuie să fie realizate în 18 luni,  deci undeva pe la sfârșiul anului viitor. Deocamdată, nu sunt prea multe mașini electrice în Deta, doar cele hibrid sunt mai numeroase, dar este de așteptat ca numărul acestora să crească și noi trebuie să fim pregătiți”, a declarat primarul Petru Roman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *