Alin Nica: „În momentul de față, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei reprezintă un pericol pentru șoferi”

Alin Nica: „În momentul de față, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei reprezintă un pericol pentru șoferi”

Alin Nica: „În momentul de față, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei reprezintă un pericol pentru șoferi”.

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, atrage atenția, într-un mesaj postat pe Facebook, asupra pericolului pe care îl reprezintă, pentru șoferi, intersecția dintre DJ592 și viitoarea centură de sud a Timișoarei. „Fapt pe care l-am semnalat în repetate rânduri, atât public cât și prin adrese către CNAIR și constructor. Condițiile de siguranță în trafic salvează vieți, astfel că am abordat această problemă și în cadrul întâlnirii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Timiș, unde am solicitat ajutorul Inspectoratului de Poliție Județean.

CITEȘTE ȘI: Clinica de Balneologie din Timișoara. Se lucrează la fundație

În punctul de întâlnire dintre traseul Timișoara – Moșnița (responsabil CJ Timiș) și centura ocolitoare a municipiului Timișoara (responsabil CNAIR) va fi amenajat un sens giratoriu a cărui realizare se află în sarcina constructorului care se ocupă de varianta de ocolire a municipiului Timișoara.

Pentru a evita o eventuală ștrangulare a traficului, am cerut prioritizarea acestei girații, încă din septembrie 2021, când investiția Consiliului Județean Timiș de lărgire la patru benzi a DJ592 se apropia de finalizare.

Alin Nica: „ Am obținut lărgirea la patru benzi a intersecției”

În toamna anului trecut am obținut lărgirea la patru benzi a intersecției de pe suprafața viitorului sens giratoriu. Următorul pas firesc a fost solicitarea turnării de asfalt pe acea porțiune, lucru care nu s-a întâmplat, dar care este vital pentru siguranța traficului. Încă nu e târziu pentru cei responsabili să ia măsuri de protejare a șoferilor. Sper că nu e nevoie de o tragedie ca situația descrisă mai sus să primească atenție și rezolvare”, afirmă Alin Nica.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns