„Stai în genunchi în timp ce mă implori”. O gașcă de 12 fete au torturat ore întregi o copilă de 13 ani și au filmat oroarea

"Stai în genunchi în timp ce mă implori". O gașcă de 12 fete au torturat ore întregi o copilă de 13 ani și au filmat oroarea. Un nou atac odios zguduie Germania

„Stai în genunchi în timp ce mă implori”. O gașcă de 12 fete au torturat ore întregi o copilă de 13 ani și au filmat oroarea. Un nou atac odios zguduie Germania

După cazul micuței Luise, fetița de 12 ani ucisă de două prietene de aceeași vârstă, într-o pădure, un nou atac odios șochează opinia publică germană, scrie observatornews.ro.

O copilă de 13 ani a fost torturată ore întregi de 12 fete, de asemenea minore, iar agresoarele au filmat oroarea.

„Stai în genunchi în timp ce mă implori. Nu te voi lăsa să pleci atât de ușor”, se poate auzi una dintre bătăușe.

Parte din înregistrare a fost publicată de RTL.

Sunt câteva minute care arată chinul prin care a trecut biata fată. Potrivit jurnaliștilor germani, care au văzut filmarea, copila a fost atacată în Heide, un oraș din landul Schleswig-Holstein, Germania.

Agresoarele, cu vârste între 12 și 17 ani, i-au ars părul, i-au stins pe față mucuri de țigară, au scuipat-o și lovit-o în mod repetat cu pumnii și picioarele. Ore întregi de tortură.

CITEȘTE ȘI: Săgeata Albastră revine pe linii!

Deși plânge și le roagă pe fete să înceteze, calvarul continuă. „Stai în genunchi în timp ce mă implori.

Nu te voi lăsa să pleci atât de ușor”, se poate auzi una dintre agresoare, potrivit oe24.at, care citează publicația Schleswig-Holsteinische Zeitung.

Într-un final, un trecător a pus capăt chinului.

„A recunoscut pericolul în care se afla fiica mea și a luat-o de acolo când i-a cerut ajutorul. Îi suntem foarte recunoscători”, a declarat mama copilei.

„Când am văzut imaginile, m-am prăbușit. Toți se distrau torturându-mi fiica!”, a continuat femeia, potrivit Blick.

Când au auzit sirenele mașinilor de poliție, bătăușele au fugit, însă au fost identificate, iar cercetările sunt în curs. La o zi după tortură, fata de 13 ani a fost internată la o clinică de zi și se află în continuare sub îngrijirea medicilor.

Victima și agresoarele se cunoșteau

Copila și agresoarele se cunoșteau din zonă și nu ar fi primul astfel de incident în care au fost implicate. Se pare că între gașca respectivă și victimă au mai existat probleme în trecut.

Pe 21 februarie, tensiunea a escaladat și a avut loc actul oribil, din care doar unele momente au fost surprinse în filmare. Mama fetei de 13 ani spune videoclipul arată doar o parte din calvarul suferit de fiica ei.

Potrivit procurorului Jonna Ziemer, atacatoarele, fiind minore, nu vor fi urmărite penal, chiar dacă acuzațiile vizează mai multe infracțiuni.

Foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *