Şoferul român strivit în camionetă la Bremen are nevoie de ajutor. Trei copii îl aşteaptă acasă

sofer roman accident germania

Şoferul român strivit în camionetă la Bremen are nevoie de ajutor. Trei copii îl aşteaptă acasă, la Suceava, pe Costel. Bărbatul e în comă într-un spital din Germania şi medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Imagini groaznice au fost surprinse pe o autostradă din Germania, în urmă cu o săptămână. Un şofer român a fost strivit în camionetă, după ce a intrat într-un TIR. Accidentul a avut loc pe A1, între Bremen şi Hamburg. O camionetă condusă de un şofer român de 37 de ani a intrat cu viteză în plin într-o semiremorcă. Traficul era îngreunat, după ce alte două accidente se produseseră, cu jumătate de oră mai devreme, cu câţiva kilometri mai în faţă.

Şoferul rănit se numeşte Constantin Ţapoi şi e din Suceava. Are 37 de ani şi e tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fetiţă. Pentru a ajuta familia şoferului, prietenii şi colegii lui au demarat o acţiune de colectare de fonduri.

„Colegul şi prietenul nostru Costel a suferit un grav accident de circulaţie pe A1, la Bremen. Momentan este internat într-un spital din Bremen sub supraveghere medicală, având multiple fracturi la piciorul drept, ficat şi bazin. Cine doreşte şi poate să îi fie alături, să îl sprijinim cât de puţin în aceste clipe grele, contează enorm pentru familia lui, soţie şi cei trei copilaşi
RO59BTRLRONCRT0480429701
RO09BTRLEURCRT0480429701 CONSTANTIN ŢAPOI”, este anunţul celor care au demarat campania, conform observator.tv.

De asemenea, Costel poate fi sprijinit şi AICI.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns