Dar din dar, pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă

Asociaţia „Look Inside” face un nou apel către timişorenii inimoşi, care vor să vină în ajutorul semenilor aflaţi în suferinţă.

„Dragi oameni frumoşi, vă era dor să faceţi o faptă bună? Haideţi ca, împreună, să sprijinim alţi oameni care, din puţinul pe care-l au, dau şi altora.

Este vorba despre Părintele Varlaam, stareţul Mănăstirii de la Partoş, care, alături de mica sa echipă de voluntari, hrăneşte zilnic 45 de copii din sat, iar marţea şi joia, pe lângă ei, încă vreo 30 de adulţi, proveniţi toţi din familii defavorizate.

Orice ajutor e binevenit, ţinând cont că sunt atâtea guri de hrănit. Aşadar, noi, echipa <>, împreună cu <>, dorim să ne unim forţele şi să punem la cale o colectă de alimente pentru a susţine cantina <> de la Partoş.

Acest om, Părintele stareţ Varlaam, face toate eforturile posibile pentru bunăstarea comunităţii lui. Pe lângă faptul că hrăneşte oamenii nevoiaşi, a atras mai mulţi voluntari, profesori din Ciacova, Banloc şi Partoş, şi a pus pe picioare un afterschool, care funcţionează zilnic pentru copiii din sat, dar şi un sistem de meditaţii gratuite oferite elevilor mai mari, sâmbătă şi duminică, de dascăli generoşi veniţi din Timişoara.

Pentru că avem nevoie de voi, vă invităm joi, 28 februarie, la sediul nostru de pe strada Zugrav Nedelcu nr. 9, între orele 19 -21, să ne sprijiniţi prin donaţii de alimente neperisabile: ulei, orez, zahăr, făină, mălai, pesmet, paste făinoase, gris, fasole uscată, conserve de mazăre şi fasole verde.

Cei care nu puteţi ajunge joi la destinaţia amintită, dar doriti să contribuiţi la această campanie caritabilă puteţi să-l contactaţi, la numărul de telefon 0722 567046, pe Sebastian (<>), care poate prelua donaţiile şi în alte zile.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns