Şoferii români de TIR, umiliţi pe Facebook de nemţi, după ce unul a blocat două străzi, în Germania

Şoferii români de TIR jigniţi pe Facebook de nemţi, după ce un coleg a blocat două străzi, în Germania. Comentariile la adresa camionagiilor români sunt în majoritatea lor jignitoare.

CITEȘTE ȘI: Pentru cine bat „clopotele” Retim-ului?

Un şofer român nervos că nu are loc să vireze la stânga, a dat cu spatele şi a căzut cu TIR-ul de pe şosea, în Germania. A stat cu camionul proptit într-o casă 5 ore, până a venit cineva să îl ajute. Fotografiile postate pe Facebook de mai mulţi internauţi germani au strâns sute de comentarii, majoritatea dintre ele umilitoare la adresa camionagiilor români.

„Mă întreb serios unde a luat permisul” e printre cele mai nevinovate comentarii. „Şi unul care nu are ochelari poate vedea că nu ai ce să cauţi acolo, că nu încape într-o curbă aşa strânsă.”, e un alt comentariu „liniştit”.

Michael Becker scrie: „Şoferii ăştia care vin din est nu şi-au luat niciodată permisul pentru camion. Cât de prost să fii?”

„De necrezut ce e pe drum, șoferii noștri trebuie să facă module de condus, iar ăştia vin aici în pantaloni de trening, fără nici o cunoștință, și nu au nevoie să facă toate cursurile.”, a fost unul dintre cele mai acide comentarii, scris de Alexander Schoeler.

„Bunul simț nu permite așa ceva. Dar din moment ce autorizaţiile de conducere, cărțile de identitate, certificatele ADR și permiele de conducere în România sunt emise în aceeași dată, în același timp, vă puteți imagina cât de avansat este cu abilitățile de conducere.”, spune şi Erik John.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Şoferii români de TIR, umiliţi pe Facebook de nemţi, după ce unul a blocat două străzi, în Germania

  1. faptul ca are permis nu inseamna ca stie meserie, are dreptul sa conduca. soferia nu se invata peste noapte!! iar cei ce se dau mari soferi sa isi aduca aminte cite belele au facut

  2. De râs! Fotografia vorbește de la sine, nu e loc de dat la întors, că are permis dar nu știe sau că nu a văzut sau orice altă scuză penibilă.
    Cenușă pe țeastă, sonorul cu volum mic și data viitoare mai bine la condus roaba care virează mai ușor decât să ajungem de râsul lumii. Că și așa ne cunoaște toată Europa 🙂

  3. Ce sa mai vorbim, luati un oras din Germania de marimea Timisoarei si vedeti cate accidente s-au intamplat in ultima luna. Rasfoiti ziarele locale si vedeti ce s-a intamplat la noi in aceeasi perioada.
    Au dreptate nemtii, am facut 2000km prin Germania intr-o vara, camioanele care circulau de parca soferul ar fi fumat iarba erau toate din Est (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina), nici un german haotic. Am vazut doar 2…3 camioane romanesti atunci, erau ok.

Lasă un răspuns