Situație explozivă în PNL Timiș. Se cere demisia conducerii

chira 1

Un membru important din conducerea PNL Timiș, cu funcție inclusiv la nivel național, Claudiu-Martin Chira, solicită demisia conducerii filialei județene și a celei din Timișoara a partidului, în urma rezultatului dezastruos de la alegerile europarlamentare.

CITEŞTE ŞI: Maria Grapini, reacție-fulger: E manipulare?

„Din postura de prim-vicepreședinte al organizației PNL Timișoara, președinte executiv al TNL Timiș, vicepreședinte al Biroului Național TNL și candidat la alegerile europarlamentare, îmi permit să cer public demisia conducerii PNL Timiș și a PNL Timișoara, pentru modul dezastruos în care au gestionat aceste alegeri europarlamentare.

Din cauza modului defectuos de conducere a acestei campanii electorale (aproape boicotare), cauzată de deficiențele de administrare a Timișoarei, prin lipsa curățeniei din oraș, închiderea simultană a două poduri peste Bega, îngreunând traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL și opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase și cărători de valiză, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timișoara, culminând cu relația dezastruoasă dintre conducerea partidului și primarii disidenți din PNL Timiș.

CITEŞTE ŞI: Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a demisionat din cauza lui Adrian Năstase

Au fost taxate aroganța, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii și a competitorilor electorali. Vreau să mulțumesc timișorenilor care au votat PNL și s-au exprimat democratic la referendumul inițiat de Președinte Klaus Iohannis.

abonament renasterea banateana

P.S. Membrii PNL Timișoara nu sunt doar cărătorii de valiză sau cameramani, doar că nu mai au loc de ei!”, a scris aseară Claudiu-Martin Chira pe pagina sa de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Situație explozivă în PNL Timiș. Se cere demisia conducerii

  1. Si pana acum nu l-ati vazut pe Robu ce face? Atata grija pentru timisoreni aveti, daca ieseati bine la vot era „cel mai bun” in continuare.

  2. ce să faci d-le profesor dacă teai înconjurat numai de venituri ? si totusi individul nu ne spune cum cînd si prin cine sa aciuit paci prin banat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *