Situație explozivă în PNL Timiș. Se cere demisia conducerii

Un membru important din conducerea PNL Timiș, cu funcție inclusiv la nivel național, Claudiu-Martin Chira, solicită demisia conducerii filialei județene și a celei din Timișoara a partidului, în urma rezultatului dezastruos de la alegerile europarlamentare.

CITEŞTE ŞI: Maria Grapini, reacție-fulger: E manipulare?

„Din postura de prim-vicepreședinte al organizației PNL Timișoara, președinte executiv al TNL Timiș, vicepreședinte al Biroului Național TNL și candidat la alegerile europarlamentare, îmi permit să cer public demisia conducerii PNL Timiș și a PNL Timișoara, pentru modul dezastruos în care au gestionat aceste alegeri europarlamentare.

Din cauza modului defectuos de conducere a acestei campanii electorale (aproape boicotare), cauzată de deficiențele de administrare a Timișoarei, prin lipsa curățeniei din oraș, închiderea simultană a două poduri peste Bega, îngreunând traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL și opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase și cărători de valiză, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timișoara, culminând cu relația dezastruoasă dintre conducerea partidului și primarii disidenți din PNL Timiș.

CITEŞTE ŞI: Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a demisionat din cauza lui Adrian Năstase

Au fost taxate aroganța, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii și a competitorilor electorali. Vreau să mulțumesc timișorenilor care au votat PNL și s-au exprimat democratic la referendumul inițiat de Președinte Klaus Iohannis.

P.S. Membrii PNL Timișoara nu sunt doar cărătorii de valiză sau cameramani, doar că nu mai au loc de ei!”, a scris aseară Claudiu-Martin Chira pe pagina sa de socializare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Situație explozivă în PNL Timiș. Se cere demisia conducerii

  1. ce să faci d-le profesor dacă teai înconjurat numai de venituri ? si totusi individul nu ne spune cum cînd si prin cine sa aciuit paci prin banat .

  2. Si pana acum nu l-ati vazut pe Robu ce face? Atata grija pentru timisoreni aveti, daca ieseati bine la vot era „cel mai bun” in continuare.

Lasă un răspuns