Maria Grapini, reacție-fulger: E manipulare?

Maria Grapini, atac dur: „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități, au abandonat și trădat România!”

Europarlamentarul Maria Grapini a luat foc după rezultatele parțiale publicate de BEC. Supărată pe întrebările jurnaliștilor care se au cerut să știe dacă Guvernul mai are legitimitate, Grapini a acuzat că la mijloc ar fi vorba de o manipulare.

CITEȘTE ȘI: Hartă interactivă. Rezultatele finale la europarlamentare în fiecare județ din țară. Vezi cât au luat marile partide și independenții / USR, la mică distanță de PSD în timp ce voturile din Diasporă încă sunt numărate

„Aud intrebari de la jurnalisti: mai are legimitate guvernul dupa acest vot? Dumnezeule!

Sunt jurnalisti care nu stiu ca au fost alegeri europarlamentare si nu alegeri parlamentare?

Mai sunt jurnalisti car nu stiu ca un guvern este legitim atata timp cat are sustinere in parlamentul national???? Sau e manipulare????”, a scris Grapini pe Facebook, conform antena3.ro.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
ghiocel trandafir poanta 29 mai 2019
trebuia să fi scoasă cu picioare în cur din sectia de votare cînd ai furat rîndul moldoveanco.
Florescu 27 mai 2019
Da, s-a terminat cu minciunile tale si manilpularea ! Degeaba vă explică cineva ,doar cu palnia merge sa vă adaugam ceva la creier.Multumeste la Corina Cretu că s-a retras din Psd , altfel nu erai pe lista la europarlamentare .
Dan A. 27 mai 2019
Aici e problema, madam Grapini, se cam termina cu manipularea, caci asta e principalul talent al PSD-ului, ne-am trezit si noi. Doare? Las', sa vezi si matale cum e.