Sesiune online de pregătire a parteneriatelor în domeniul educației adulților. Unde se pot face înscrieri

Sesiune online de pregătire a parteneriatelor în domeniul educației adulților. Unde se pot face înscrieri

Pe 7 septembrie, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, împreună cu Institutul Român de Educație a Adulților din Timișoara, organizează o sesiune online de pregătire a parteneriatelor la scară mică în domeniul educației adulților.

Înscrierea pentru participarea la eveniment se poate face accesând link-ul https://bit.ly/3B2MmSx.

Cui se adresează sesiunea de pregătire

Sesiunea de pregătire se adresează organizațiilor active în învățarea formală, informală și nonformală din domeniul educației adulților, precum și persoanelor implicate în educația adulților, formatori și toate celelalte tipuri de experți și personal implicat în domeniul învățământului pentru adulți.

CITEȘTE ȘI: Primul medic de familie prins că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare. Femeia ar fi imunizat fictiv 10 fotbaliști 

De asemenea, este eligibilă și mobilitatea cursanților pentru adulții care nu au finalizat 8 ani de școală sau, în cazul îmbunătățirii competențelor digitale, și a adulților seniori (peste 65 de ani), cu condiția să fie înscriși la un curs de formare oferit de organizația/instituția beneficiară a proiectului.

Proiectele pe termen scurt oferă organizațiilor solicitante posibilitatea de a implementa diverse activități de mobilitate pe o perioadă de șase până la optsprezece luni.

Evenimentul este o oportunitate pentru organizațiile care participă la Erasmus+ pentru prima dată sau pentru cele care doresc să organizeze doar un număr limitat de activități.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns