Primul medic de familie prins că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare. Femeia ar fi imunizat fictiv 10 fotbaliști

Primul medic de familie prins că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare. Femeia ar fi imunizat fictiv 10 fotbaliști

Primul medic de familie prins că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare.

Femeia ar fi imunizat fictiv 10 fotbaliști.

Oamenii legii au efectuat joi dimineața percheziții la cabinetul medical și în casa unui doctor din comuna Aninoasa, din județul Dâmbovița.

Cadrul medical, o femeie, ar fi vaccinat fictiv 10 fotbaliști de la clubul de fotbal din Pucioasa, condus chiar de soțul acesteia.

Decont ilegal de 400  de lei

Potrivit IPJ Dâmbovița, au fost eliberate adeverințe false de vaccinare. În plus, s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

Joi dimineața au loc percheziții domiciliare la sediul unui Cabinet Medical Individual din comuna Corbii Mari. Oamenii legii s-au deplasat și la sediul Asociației Sportive Fotbal Club Pucioasa. Într-un final, au ajuns la domiciliul unui medic de familie din comuna Aninoasa.

Adeverințe false, pentru a putea participa la competiții sportive

„Medicul de familie MD, de 47 de ani, a fost instigată fiind de soțul său, MC, de 50 de ani, președinte și antrenor la Asociația Sportivă Fotbal Club Pucioasa. A implementat în sistem date nereale privind vaccinarea antiCOVID a 10 jucători de la clubul respectiv. Și le-a eliberat acestora adeverințe de vaccinare false, care le-a permis participarea la competiții sportive”, informează autoritățile.

IPJ Dâmbovița a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că există trei mandate de percheziții. 13 persoane vor fi duse la audieri.

Trei mandate de percheziție domiciliară

„La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Dâmbovița pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară. Acestea au loc în localitățile Pucioasa, Corbii Mari și Aninoasa, din județul Dâmbovița. Sunt vizate persoane bănuite de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19. Sunt puse în aplicare 13 mandate de aducere”, potrivit sursei citate.

 

alba24


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primul medic de familie prins că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare. Femeia ar fi imunizat fictiv 10 fotbaliști

  1. Primul erou. Bravo, doamnă! Ați salvat zece tineri. Încă nu există vreun vaccin pentru marea minciună. Ci doar seruri experimentale și gogoși mass-media. 

  2. Extraordinar! O prezentati pe acesta doamna doctor de parca ar fi cea mai mare infractoare din toate timpurile. Iti dai seama ce a facut!? A salvat 10 copii de la moarte! Asta a facut! Este un om care-si iubeste aproapele. Felicitari, doamna doctor! Sunteti un om vertical si curajos! Nu ati uitat de juramantul lui Hipocrate, spre deosebire de majoritatea colegilor dvs. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *