Şeroni, pus pe liber! Leo Grozavu continuă să taie în carne vie la ACS Poli Timişoara

Alin Seroni

Leo Grozavu continuă să taie în carne vie la ACS Poli Timişoara. Bazându-se, probabil, pe cel puţin o nouă achiziţie în axul central al apărării poliste, de unde l-a trimis deja la plimbare pe Cristian Bocşan, „principalul” formaţiei bănăţene a ales să renunţe şi la Alin Şeroni, jucător care în trecut s-a dovedit a fi o soluţie utilă şi în flancul stâng, dar şi în ofensivă.

După prestaţia modestă a acestuia din partida cu FC Voluntari, scor 2-3, Grozavu nici măcar nu l-a inclus în lotul de „18” pentru duelul cu CSM Poli Iaşi, şi acela pierdut, cu 1-2, reproşându-i şi atitudinea de la şedinţele de pregătire, aşa cum şi câţiva suporteri prezenţi săptămâna trecută la un antrenament al prim-divizionarei de pe Bega au fost nemulţumiţi de modul în care fundaşul în vârstă de 31 de ani tratează indicaţiile înlocuitorului lui Ionuţ Popa.

„La antrenamente nu a avut determinare, concentrare. Pefer să rămânem cu jucătorii care vor să facă ceva pentru Timişoara. Eu nu am venit aici să dau afară pe nimeni, jucătorii demonstrează la antrenament. La prima etapă am văzut o comedie întreagă la majoritatea acţiunilor.

Vom rămâne cu cei care pot să facă ceva pentru echipă. Eu sunt un fel de pompier în momentul de faţă. Este greu când vii pe ultima sută de metri şi încerci să faci ceva. Cânu este indispensabil, după cum se vede. Încercăm să-l punem cât mai repede pe picioare, pentru că în zona centrală arătăm tragicomic.

Din punctul meu de vedere, nu mai există nici o şansă. Am discutat cu el şi înainte de meciul cu Voluntari. Prestaţia lui m-a dezamăgit, este vorba şi de atitudine, de modul în care înţelege fazele. Prin ce mi-a arătat la meci şi apoi la antrenamente mi-a demonstrat că ar fi mai bine să-şi găsească altă echipă. Mi-a arătat că este un jucător care nu poate să ne ajute”, a declarat Leo Grozavu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Şeroni, pus pe liber! Leo Grozavu continuă să taie în carne vie la ACS Poli Timişoara

  1. Domnule Robu, am inteles ca dvs. sunteti boss-ul, l-ati dat afara pe pe Ionut Popa si ni l-ati adus pe moldoveanul asta de Grozavu care habar nu are de fotbal? Ce performante notabile a avut el? Sau poate ca vreti ca echipa sa retrogradeze? Nici o problema, spuneti asta fanilor, atatia cati mai sunt, macar sa nu ne mai pierdem vremea la stadion.

  2. E GREU FOARTE GREU!!SA FACI MODIFICARI SA DAI AFARA JUCATORI IN SITUATIA CAND TU NU AI CU CINE SA JOCI CE SA MAI ZICI???VALOAREA LOTULUI E LA NIVEL MEDIOCRU DE LIGA A DOUA NU JUCAM NIMIC NU LEGAM 3 PASE GREU IESIM DIN JUMATATEA PROPRIE DOAR CU BUF!!IAR DACA NI SE FACE PRESING ..LA REVEDERE DAM SA NE SCAPAM DE EA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *