Roxana şi Cornel, cafteală sau duel?

roxana si cornel

E tenisune maximă în PMP Timiş. Preşedintele Cornel Sămărtinean nu se mai înţelege cu Roxana Iliescu, vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Timiş, căreia i-a reproşat modul în care a gestionat votarea bugetului judeţean.

Sămărtinean, deputat PMP, a trecut chiar la măsuri şi a sancţionat-o pe „vicesă” cu vot de blam, un prim pas pentru retragerea sprijinului politic, care nu poate fi făcută, însă, decât de structura centrală.

Reacţia Roxanei Iliescu nu a întârziat şi, într-un cadru foarte oficial, şi-a anunţat candidatura la şefia filialei. Ea a precizat că forul central al PMP a stabilit că trebuie organizate alegeri, punând, astfel, presiune pe Sămărtinean. În ciuda celor care credeau că „vicesa” va trece la contraaatac şi va lovi în şeful care a sancţionat-o, atitudinea acesteia a fost una pozitivă, îndemând la onestitate şi fair-play.

„Îmi doresc un duel, nu o cafteală”, a declarat Roxana Iliescu, nerăspunzând atacurilor lansate din cealaltă parte. Mai mult, ea a precizat că nu a fost înştiinţată oficial de nici o sancţiune. Nici nu ar fi avut cum, dacă măsura luată se încadra la categoria „cafteală”, nu la „duel”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Roxana şi Cornel, cafteală sau duel?

  1. dupa ce ai pus presedinte psd la consiliul judetean pe lingaul g… si cacalin in judetul unde psd-ul nu e agreat de loc dupa ce orasul timisoara are zero lei din bugetul consiliului ce mai vrei? treci de fapt la psd acolo tie locul.prbabil esti de acord si cu sala polivalenta[ ca la nimeni in lume ] in satul giroc.

  2. Ghiocel, d-na Roxana chiar face administratie. Eu nu am auzit numele dansei amestecat in scandaluri de coruptie sau deturnari de fonduri. In schimb Sanmartineanu e din gasca veche a pdl, cea care a devalizat Timisul (mai ales aeroportul), alaturi de amicul Dorel Candea sau Alin Popoviciu.
    Vreau politicieni tineri, care sa nu se fi dedulcit la borcanul cu miere. Iar Roxana Iliescu este un politician tanar, fara schelete in dulap.

    1. Eustatiu mai bine schimba in Eutanasiatu … las ce face Roxana la Consiliu – rahatul praf si angro de morcovi … rest ii varza. Tot angro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *