Ședință în plen fără surprize

consiliul local timisoara 4

Consilierii locali timișoreni s-au reunit, astăzi după-amiază, într-o ședință ordinară fără surprize, dornici, parcă, să o încheie cât mai rapid.

Printre altele, au fost aprobate actualizarea devizului pentru reabilitarea Podului Eroilor, cererea de finanțare pentru reabilitarea, extinderea și dotarea ambulatorului Clinicii ORL din cadrul Spitalului Municipal și proiectul tehnic pentru reabilitarea imobilului cinematografului „Victoria”.

CITEŞTE ŞI: O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video

14 dintre aleși au fost de acord cu studiul de fundamentare, caietul de sarcini și contractul-cadru privind delegarea gestiunii serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Municipiul Timișoara. Cu toate că, la un moment dat, a existat suspiciunea că proiectul ar necesita 18 voturi, acesta a fost aprobat cu majoritate simplă.

CITEŞTE ŞI: ”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată

O pată de culoare a constituit-o intervenția activistului civic Cristian Brîncovan, care a atras atenția că se pierd elemente din infrastructura sportivă. „În sala de sport de la UMT s-a făcut un supermarket! E posibil așa ceva?”, a întrebat Brîncovan.

CITEŞTE ŞI: Aproape 200 de firme îşi prezintă produsele la cea mai mare expoziţie agricolă a Banatului

Hotărârea contestată se referea la schimbarea destinației unui teren de sport aflat pe Strada Renașterii al Asociației Club Sportiv „Electrica 1929”, pe care fosta RATT a fost de acord să o cedeze poliției locale.
abonament renasterea banateana
Brîncovan a precizat că este ilegală schimbarea destinației unei baze sportive, chiar dacă aceasta aparține unei firme private, așa că o parte a aleșilor a profitat de ocazie pentru a-și exprima opinia față de terenurile de sport din oraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns