O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video

inselaciune caras severin 1

După metoda brevetată „accidentul”, se pare că o nouă metodă de a scoate bani de la cetățenii slabi de îngeri sau lipsiți de vigilență face furori în Caraș-Severin și dă bătăi de cap polițiștilor.

CITEȘTE ȘI: O multinaţională vrea să se retragă din România/ Europa de Est, „călcâiul lui Ahile” pentru acţionari

Certații cu legea nu dorm și recent au inventat o nouă metodă de înșelăciune, de această dată vizați fiind șoferii din trafic.

CITEȘTE ȘI: Drum mai rapid spre litoralul grecesc, pentru timișoreni

Iată cum procedează cei care doresc să facă un ban necinstit. O mașină cu numere de înmatriculare străine (în cazul nostru înmatriculată în Bulgaria) este oprită pe marginea carosabilului, cel mai probabil pe un drum circulat precum DN6, iar lânga autoturism un cetățean, undeva între 40 și 50 de ani, cu zâmbetul pe buze și chipiu pe cap, dă din mâini pentru a primi ajutor din partea celorlalți participanți din trafic.

În momentul în care ai oprit, acesta vine la geamul din dreapta al mașinii tale (poate fi și geamul din stânga, dar la îndemână îi este partea dreaptă a autovehicului) și într-o română stricată, încearcă să îți explice că este turc, bulgar, arab, și că a rămas fără motorină iar la el are în acel moment doar lire turcești.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru pensionari. Marius Budăi: Punctul de pensie se dublează faţă de 2016

În tot acest timp alocat dialogului își trece printre degete un inel imens de culoare galbenă (cel mai probabil pleu), îți analizează cu atenție interiorul mașinii tale pentru a vedea dacă ai cameră de bord sau nu.

Îți cere ajutorul și după ce îți arată un ceas „interesant” de pe mână (cel mai probabil o replică chinezească) este dispus să ți-l ofere cadou, doar să îl „sprijini” cu „ceva” motorină.

Peste un asemenea caz a dat reporterul nostru de anchetă, la ieșirea din municipiul Caransebeș spre Lugoj.

Dacă întâlniți asemenea personaje sau ați fost victima unei înșelăciuni în trafic, apelați de urgență 112, pentru ca polițiștii să reușească în timp util să dea de urma acestor personaje certate cu legea și mai ales pentru ca asemenea fapte să fie descurajate.

Comisarul șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Caraș-Severin a declarat:

„Ca urmare a articolului apărut în publicația Reper 24, în urma verificărilor efectuate vă comunicăm următoarele:

abonament renasterea banateana

Până în prezent inspectoratul nostru nu a fost sesizat cu privire la astfel de fapte, nu avem înregistrate infracțiuni de înșelăciune cu acest mod de operare.

Tocmai de aceea sfătuim participanții la trafic să fie atenți la astfel de “cereri de ajutor”, să înțeleagă că, de regulă, astfel de oferte sunt înșelătoare.

Să nu uitați faptul că, dacă un lucru este mult prea frumos ca să fie adevărat, atunci probabil că așa și este!

Dacă întâlniți persoane care se comportă precum cea din articol, vă sfătuim insistent să nu încercați un astfel de “chilipir” și să apelați 112 !!”, conform reper24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video

  1. De 33 de ani 1 no venit la mine cu o vrajeala dinasta sau sa ma fure hmmmm cred ca este ceva în neregula cu mine asa urat is de nu trag hoți la mine?😢 încerc sa las 100€ pe bord cu geamul deschis și ma uit dacă ii ia cineva, dacă nici atunci nu ma fura nimeni….înseamnă ca am o problema 👀👀👀🥃

Lasă un răspuns