”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată

Atenție de unde vă comandați mâncare! 52 de unități de alimentație publică verificate, amenzi în valoare de 120.000 de lei

Un fast-food din centrul Timișoarei a oferit scene greu de imaginat inspectorilor de la Protecția Consumatorilor.


inselaciune caras severinCITEȘTE ȘI: O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video

 


”Produse alimentare expirate, depozitare neconformă, lipsa elementelor de identificare, schimbarea stării termice, mizerie, etc, etc…”, este descrierea făcută de comisarul-șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor din Regiunea Vest – Timiș, Sorin Claudiu Susanu.

Mai exact, carnea, ouăle, condimentele găsite în bucătărie aveau termenul de valabilitate depășit, alte materii prime erau depozitate necorespunzător, unele produse nu aveau etichetă, spațiile de depozitare nu erau igienizate, iar unele încăperi necesitau chiar lucrări de renovare.

Vizita inspectorilor a survenit în unma unei sesizări, iar localul a fost închis pe o perioadă de o lună, proprietarul acestuia riscând o amendă de până la 30.000 de lei.

abonament renasterea banateana


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată

  1. Spuneți naibii cum se cheamă bomba aia ca oamenii să știe să nu mai calce acolo pentru că după redeschidere situația va fi aceeași ! Parcă v-ar plăti infractorii atîta le puratți de grijă ca nu cumva să se facă de rușine săracii, vă transformați încet dar sigur în Agenția pentru protecția infractorilor. Tot ce reușiți este să vă faceți pe voi de rușine. RUȘINE RENAȘTEREA !

  2. Multumesc,dl. Susanu si brigazii O.P.C caci fara dvs. probabil niciodata nu am putea afla de mizerabilii care vind tot felul de porcarii populatiei.R.B. de ce/cine, va e frica sa le dati numele?

  3. Este vorba de firma Ansamble de la Continental. Conditile mizere in care se gateste s-au raspandit pana in centru

Lasă un răspuns