Se închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

Se închide traficul pe mai multe străzi din Timişoara

Comisia de circulație a municipiului Timișoara, întrunită în data de 5 august, a aprobat închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din oraș.

Astfel, va fi închisă circulația pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersecția cu str. Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11-14 august, între orele 0-4, în vederea realizării mai multor teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste și încercări avizat de AFER.

La intervale de maximum 30 de minute, circulația rutieră va fi deschisă, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.

CITEŞTE ŞI: În Timiș, circa 20% dintre cei depistați cu Covid erau complet vaccinați!

De asemenea, va fi închis traficul rutier pe str. Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra, în perioada 16-31 august, în vederea executării lucrărilor aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană– Etapa a II-a, LOT 2 – Rețele termice secundare”.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada 16-31 august, se va închide traficului rutier și str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns