SCM USV Timișoara l-a transferat pe Malcolm Mamboleo Onsando, căpitanul echipei naționale a Kenyei

SCM USV Timișoara l-a transferat pe Malcolm Mamboleo Onsando, căpitanul echipei naționale a Kenyei

Echipa de rugby SCM USV Timișoara își conturează lotul pentru sezonul viitor și a realizat încă un transfer. Este vorba despre un jucător din pachetul de înaintare, familiarizat cu campionatul României.

Malcolm Mamboleo Onsando a semnat un contract de doi ani cu Timișoara (2023 și 2024). Născut la 26 septembrie 1994, la Nairobi, Kenya, Onsando (2.00 m, 116 kg) este jucător de linia a doua și a evoluat în acest sezon pentru Dinamo București. De altfel, Malcolm a fost în primul XV al bucureștenilor, în recenta finală mica a Ligii Naționale jucată împotriva echipei noastre.

„Este un jucător foarte puternic, despre care știm foarte multe din campionatul României și sunt convins că ne va ajuta. Am demarat o campanie solidă de transferuri, astfel încât lotul pentru sezonul viitor să fie cât mai competitiv și să ne batem cu argumente serioase pentru ambele trofee interne puse în joc”, a afirmat Dănuț Borzaș, manager SCM USV Timișoara

CITEȘTE ȘI: Rugbiștii de la SCM USV Timișoara, cu trofeul pe masă! Joacă duminică finala cu Steaua Bucureşti

Malcolm Onsando este internațional kenyan, reprezentativă pentru care a debutat în 2018 și al cărei căpitan a fost la turneul de calificare la Cupa Mondială de rugby, Franța 2023, turneu jucat luna trecută în Dubai. Kenya a pierdut toate cele trei partide ale patrulaterului din Dubai, cu SUA, Portugalia și Hong Kong, ratând accesul la turneul final de anul viitor.

Onsando este al doilea jucător de la Dinamo care a optat pentru echipa noastră în această săptămână, după Marius Simionescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *