Scene demne de film. O doctoriță a urmărit o ambulanță și a încercat să spargă bariera de la intrarea în spital

Au ajuns la Urgențe de Revelion

Povestea care vi se va derula pe măsură ce veți parcurge acest articol este demnă de filme. De la bun început vă spunem că este vorba despre o doamnă doctor care, nu știm din ce motive, doar le bănuim, a urmărit cu mașina, noaptea, echipaje ale Ambulanței Arad, a forțat bariera incintei Spitalului Județean Arad, a pătruns cu mașina în parcarea sediului SAJ, a dat cu mașina peste un om, după care a fost „preluată” și lăsată în libertate de echipaje de la Poliția Rutieră și de la „Ordine Publică”, însoțită de… crucile de rigoare.

Dar să derulăm firul poveștii așa cum ne-a fost prezentat și nouă.

CITEȘTE ȘI: Înainte de a muri, prezentatorul George Berevoianu s-a rugat pentru vindecare la o mănăstire din Argeș

Sursele noastre susțin că doctorița Delia V., medic primar, cu un cabinet deschis pe strada Banu Mărăcine, a fost foarte „ocupată” noaptea care a trecut.

Un apel la 112 a făcut ca un echipaj de la Ambulanța Arad să se deplaseze în cartierul Grădiște pentru a prelua un pacient, aflat într-o benzinărie.

Acolo echipajul nu a găsit pe nimeni care ar fi avut nevoie de ajutor și s-a realizat că este vorba despre o altă locație, însă șoferul a constatat cu stupoare că o persoană (care ulterior s-a dovedit că este doctorița) se ține cu mașina după el, chiar în spatele ambulanței.

CITEȘTE ȘI: Braconier găsit mort după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori

După câteva minute, deoarece cum spuneam, s-a constatat că nu era nici o urgență în Grădiște, ambulanța a fost trimisă în cartierul Micălaca și așa a început show-ul: doctorița a urmărit ambulanța, mergând bară la bară în spatele ei, a „blițuit-o”, a urmărit-o pe drumul înapoi către Spitalul Județean, a intrat în incinta acestuia parcând mașina în locul unde parchează ambulanțele pentru ca pacienții să fie preluați.

CITEȘTE ȘI: Hoții au găsit o nouă metodă de a-și jecmăni victimele

Un portar a încercat să o convingă de mai multe ori să plece cu mașina de acolo, la care ea i-ar fi răspuns că nu se mișcă de acolo până nu știe ce s-a întâmplat cu pacientul din ambulanță (pe care tocmai o urmărise!).

La insistențele portarului, a cedat însă și după câteva ture prin parcare și ulterior cel al sensului giratoriu de la Intim, s-a întors încercând să intre din nou în insinta spitalului.

Doar că nu i s-a mai dat voie.

Șoferul de pe ambulanță a comunicat portarilor să nu îi mai permită acestei femei femei să intre.

Acolo, doamna doctor a încercat să forțeze intrarea în spital, chiar să rupă bariera!

Nervoasă a încercat să intre în incinta spitalului prin calea de acces adiacentă străzii Andrenyi Karoly. Nici acolo nu a avut sorți de izbândă așa că, după ce a observat o altă ambulanță care ieșea pe calea de acces menționată pentru a parca în stația SAJ, a încercat și ea să intre în parcarea SAJ.

Vezi mai multe pe specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Scene demne de film. O doctoriță a urmărit o ambulanță și a încercat să spargă bariera de la intrarea în spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *