Bătălie mare pe Bega

concurs pe bega

Cel puțin trei ore de lupte crâncene vor avea loc, pe Bega, între Spartani, piRats, animale de toate felurile, SuperEroi și alte minunății.

În 9 iunie va avea loc cea de-a treia ediție a „Make it! Race it! Recycle it!”, organizată de EcoStuff Romania, pentru a sărbători Ziua Internațională a Mediului, proiect realizat în parteneriat cu Continental Romania și DS Smith, sponsorizat de ZF, ArtMatch, Mahle, Veoneer, United Business Center și OpenVille și susținut de ADID Timiș, Retim.

CITEȘTE ȘI: Înainte de a muri, prezentatorul George Berevoianu s-a rugat pentru vindecare la o mănăstire din Argeș

Spectatorii vor putea urmări concursul de pe malul Begăi, vis-a-vis de Parcul Copiilor.

Între bătălii timișorenii vor putea vizita standurile cu căței, se vor putea relaxa în zona cu lazybags sau vor putea participa la Wacky Racers și Flower-Power – un concurs și un atelier pentru copii intre 5 si 10 ani.

La competiție s-au înscris patru ONG-uri (Pieces of Heaven, Pet Hope, Liga AC, Clubul Sportiv Daniela Zaharie), Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I, susținut de Continental Romania, și 15 companii (AMSC, Studio Arca, MGI Coutier, Hella, Kimball Electronics, Valeo, ZF, DS Smith, ArtMatch, Softvision, IBM, Litens, Mahle, Veoneer și ACI).

Startul primei curse se va da la ora 10. Ambarcațiunea care va parcurge distanța dată în cel mai scurt timp va câștiga titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”.

Condiția de participare pentru această probă este de a nu folosi la realizarea ambarcațiunii lemn sau metal.

Premiile pentru „Cea mai faină temă”, „Cel mai inovator design” și „Premiul special EcoStuff” vor fi decise de juriul competiției.

Tot la ora 10, va începe votul online pentru premiul People’s Choice. Întregul eveniment va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook EcoStuff Romania și tot pe această pagina de Facebook suporterii își vor putea vota ambarcațiunea preferată printr-un like.

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va da spre reciclat deșeurile din care a fost construită.

Premierea va avea loc la Șură, începând cu ora 15.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul.

Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *