Noi investiţii la Sânmihaiu Român

sanmihaiu roman 11

Aproape de finalizare, reabilitarea căminului cultural din Sânmihaiu Român a luat o pauză tocmai când mai erau de remediat două încăperi. Cauza trebuie căutată în neînțelegerile dintre finanțator – Compania Națională de Investiții (CNI) și firma executantă.

Ca orice litigiu și acesta nu face altceva decât să tergiverseze darea în folosință a clădirii, iar cei care pierd, ca întotdeauna, sunt doar beneficiarii, respectiv cetățenii.

Din fonduri proprii ale comunei, edilii au în plan, tot în reședința comunei, continuarea amenajării a două parcuri, cel din fața grădiniței și cel din curtea primăriei. De asemenea, în fază de proiectare este realizarea unei alei pietonale late de un metru și jumătate pe podul vechi.

Cea mai așteptată investiție este însă cea de modernizare a străzilor, primăria având aprobat un proiect de asfaltare a patru kilometri de carosabil, finanțat din fonduri europene, prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). La această lucrare urmează să se facă licitația și, dacă totul decurge fără poticneli, edilii speră ca lucrările să înceapă repede.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns