Hoții au găsit o nouă metodă de a-și jecmăni victimele

politia 13

Doi indivizi care au intrat într-o locuință susținând că trebuie să verifice instalația de canalizare și au profitat de neatenția victimei, furând 8.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Scene demne de film. O doctoriță a urmărit o ambulanță și a încercat să spargă bariera de la intrarea în spital

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată telefonic de o femei în vârstă de 76 de ani, din Deva, cu privire la faptul că fratele său a permis accesul în locuință a doi bărbaţi necunoscuţi, care susțineau că efectuează activități de verificare a instalației de canalizare.

CITEȘTE ȘI: Braconier găsit mort după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori

Falşii instalatori i-au pretins deveanului 119 lei, sumă care nu le-a fost remisă, întrucât aceştia au pretins ulterior că, de fapt, „costul” verificării este mult mai mare, şi a părăsit locuinţa în grabă, nu înainte de a-i sustrage o sumă importantă de bani.

CITEȘTE ȘI: Înainte de a muri, prezentatorul George Berevoianu s-a rugat pentru vindecare la o mănăstire din Argeș

Poliţiştii au stabilit că cei doi, după ce au observat unde îşi păstra bărbatul economiile, au profitat de neatenția acestuia şi i-au sustras, din dormitor, un plic ce conţinea 8.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Gestul făcut de Ilie Năstase de ziua timișorencei Brigitte Sfăt. “Am aflat că fusese cu fosta lui soție la un film”

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și în tentativă la înșelăciune, scrie zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *