Gestul făcut de Ilie Năstase de ziua timișorencei Brigitte Sfăt. “Am aflat că fusese cu fosta lui soție la un film”

Gestul făcut de Ilie Năstase de ziua lui Brigitte Sfăt. Bruneta a dezvăluit abia acum ce i s-a întâmplat înainte de petrecere și mărturisește că a suferit mult.

„Mi-a fost greu, în anumite anturaje, ca, după un pahar, chiar cu mine de mână să abordeze alte fete. A fost dureros, lucru pe care eu nu l-am acceptat niciodată.

CITEȘTE ȘI: Înainte de a muri, prezentatorul George Berevoianu s-a rugat pentru vindecare la o mănăstire din Argeș

M-a deranjat foarte mult, în momentul în care am împlinit 40 de ani, el a ajuns după o oră jumate la ziua mea și am aflat ulterior că fusese cu fosta lui soție la un film”, a spus Brigitte, la „Xtra Night Show”.

Brigitte a dezvăluit și ce i-a cerut lui Ilie Năstase pentru a rămâne alături de ea.

„Eu i-am cerut lui Ilie… prețul pe care i l-am cerut este spiritual, nu material”, a spus Brigitte Năstase.

Aceasta i-a cerut lui lui Ilie Năstase să treacă la religia penticostală. În urmă cu o săptămână, Ilie Năstase a fost prin băut la volan.

A fost audiat de oamenii legii și s-a ales cu dosar penal, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Gestul făcut de Ilie Năstase de ziua timișorencei Brigitte Sfăt. “Am aflat că fusese cu fosta lui soție la un film”

  1. Stimate ziaristul lui pește ! Penticostalii sunt de aceeași religie cu noi toți ceilalți, ortodocși sau catolici, sunt creștini neoprotestanți ! Penticostalii sunt un cult așa că stimata „doamnă” putea să îi ceară cel mult să adere la cultul penticostal. Era corect ce ai scris, dacă îi cerea să adere la budism sau mahomedanism !

Lasă un răspuns