Scandal la Timişoara între taximetrişti şi şoferii de ocazie de la Uber. Conducătorii auto au ajuns şi în zona de reşedinţă a primarului

taxi Timisoara

Şoferii a nu mai puţin de 40 de autoturisme au fost implicaţi într-un scandal, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, pe străzile din Timişoara.

Totul ar fi început din zona Complexului Studenţesc, unde câţiva taximetrişti s-au încăierat cu şoferi de la Uber. În încercarea de a-şi face dreptate, taximetriştii – care spun că au fost agresaţi de cei de la Uber – s-au îndreptat spre parcarea Iulius Mall, apoi spre Pasajul Jiul, ajungând şi în zona de reşedinţă a primarului Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Brigitte Sfăt, o nouă intervenție chirurgicală în Turcia. Cum arată soția lui Ilie Năstase

Poliţiştii au trimis efective importante în oraş, inclusiv luptători SAS, în zonele unde s-au produs incidentele, fiind vorba atât de tamponări cât şi de persoane lovite.

Pe Bulevardului Sudului, conducătorii auto nu au zăbovit, zona fiind împânzită de poliţişti. Până în prezent doar o persoană a depus reclamaţie la poliţie, iar oamenii legii încearcă să pună cap la cap întâmplările din noapte. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CITEŞTE ŞI: Satele timișene vor în circuitul turistic

„Polițiștii au fost sesizați la 112 de mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timișoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetriști.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu a reacţionat, după scadalul dintre taximetrişti şi Uber-işti

La fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje cât și luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul poliției pentru audieri”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Scandal la Timişoara între taximetrişti şi şoferii de ocazie de la Uber. Conducătorii auto au ajuns şi în zona de reşedinţă a primarului

  1. Asta e orgnizarea primarului.Haos si debandare in oras ca si in tara.Face ce fac si ceilalti,Se comporta ca in jungla cand traiesc in tara nimanui.

  2. Vorba ceea: ca la usa cortului. Tiganie. Conflictul dintre taximetristi si uberisti nu este o noutate, si in Bucuresti au fost discutii purtate cu Primaria Generala pe tema legalitatii Uber, dar nu s-a depasit cadrul dezbaterilor civilizate. Ceea ce se intampla in Timisoara se numeste „tiganie”, dar pe cine, in tara asta, mai mira ce se intampla in Timisoara?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *