Sacoşă cu bani găsită pe stradă

Aproape 10.000 de lei au fost găsiţi de un arădean, într-o plasă ce părea cu gunoi, iar banii au fost duşi la Poliţie pentru găsirea proprietarului.
Un tânăr din Arad a făcut o descoperire neobişnuită pe stradă. Mergea pe trotuar pe Calea Aurel Vlaicu când a observat o plasă roşie abandonată, ce părea că este nimic mai mult decât gunoi.

CITEŞTE ŞI: Femeie ucisă cu toporul de către concubin!

“Am ridicat-o să o arunc în primul coş de gunoi, chiar mă gândeam cum pot fi unii oameni să arunce pe stradă mizerii. Mi s-a părut că plasa este totuşi cam grea şi m-am uitat în ea, moment în care am rămas şocat. Erau teancuri de bancnote”, a povestit arădeanul, care locuieşte în zona în care a găsit banii.

Tânărul a mers imediat la postul de poliţie din Vlaicu, care se afla chiar peste drum, unde a predat plasa.

CITEŞTE ŞI: Veste mare pentru o comună timișeană

“Poliţiştii au făcut un inventar al bunurilor din plasă şi apoi am semnat un proces verbal. Erau 9.620 de lei şi nişte plicuri cu tichete de masă”, a adăugat găsitorul.

Nu a fost greu pentru poliţişti să dea de urma celui care a pierdut banii. Asta pentru că în plasă se afla şi o carte de identitate.

“Este vorba de un bărbat, care a pierdut sacoşa cu bani aflată pe bicicletă. În aceeaşi zi, proprietarul a fost găsit şi i-a fost returnată suma”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, scrie aradon.ro.

1 Comments
FMS 18/08/2020
Exista si oameni cinstiti! Gestul tinarului care a gasit plasa cu bani este de apreciat!!!