Sacoşă cu bani găsită pe stradă

bani 24

Aproape 10.000 de lei au fost găsiţi de un arădean, într-o plasă ce părea cu gunoi, iar banii au fost duşi la Poliţie pentru găsirea proprietarului.
Un tânăr din Arad a făcut o descoperire neobişnuită pe stradă. Mergea pe trotuar pe Calea Aurel Vlaicu când a observat o plasă roşie abandonată, ce părea că este nimic mai mult decât gunoi.

CITEŞTE ŞI: Femeie ucisă cu toporul de către concubin!

“Am ridicat-o să o arunc în primul coş de gunoi, chiar mă gândeam cum pot fi unii oameni să arunce pe stradă mizerii. Mi s-a părut că plasa este totuşi cam grea şi m-am uitat în ea, moment în care am rămas şocat. Erau teancuri de bancnote”, a povestit arădeanul, care locuieşte în zona în care a găsit banii.

Tânărul a mers imediat la postul de poliţie din Vlaicu, care se afla chiar peste drum, unde a predat plasa.

CITEŞTE ŞI: Veste mare pentru o comună timișeană

“Poliţiştii au făcut un inventar al bunurilor din plasă şi apoi am semnat un proces verbal. Erau 9.620 de lei şi nişte plicuri cu tichete de masă”, a adăugat găsitorul.

Nu a fost greu pentru poliţişti să dea de urma celui care a pierdut banii. Asta pentru că în plasă se afla şi o carte de identitate.

“Este vorba de un bărbat, care a pierdut sacoşa cu bani aflată pe bicicletă. În aceeaşi zi, proprietarul a fost găsit şi i-a fost returnată suma”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sacoşă cu bani găsită pe stradă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *