S-a deschis circulația pe Podul Eroilor. Nicolae Robu: „Împreună facem Timișoara mai tare ca oricând!”

podul eroilor 2

Podul Eroilor din Timișoara a fost reabilitat de asocierea de firme Super Construct și Pod Construct, cu 3,69 de milioane de lei (TVA inclus), iar șantierul s-a deschis în primăvara anului 2018, durata de execuție prevăzută în contract fiind de zece luni.

În cele din urmă, lucrările au fost finalizate, în așa fel încât circulația ar fi trebuit să fie reluată în prima zi a acestei săptămâni.

„Împreună facem Timișoara mai tare ca oricând!”

Din păcate, vremea nu ne-a permis să marcăm Podul Eroilor, pentru că a venit ploaia. S-au făcut marcajele fără trecerile de pietoni, astfel că am decis să amânăm, pentru a nu pune oamenii în pericol.

Azi vom da drumul la trafic, pentru că s-a zvântat pe jos și se va putea vopsi. Mai sunt de făcut finisaje în zona parapeților, iar la pistele pentru bicicliști de sub podurile Eroilor și Dragalina nu le putem încă da drumul.

Oricum, am făcut străpungeri, pentru ca bicicliștii să nu mai fie nevoiți să treacă prin intersecții cu carosabilul”, a explicat, marţi, primarul Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: O Românie normală se face cu oameni normali

Edilul a fost prezent la deschiderea circulației pe Podul Eroilor, făcându-le semn autovehiculelor să treacă și declarând: „Împreună facem Timișoara mai tare ca oricând!”.

Foto: Constantin Duma


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “S-a deschis circulația pe Podul Eroilor. Nicolae Robu: „Împreună facem Timișoara mai tare ca oricând!”

  1. hai cu troll-ul,mancatori de KKT ! piste de biciclete sunt,balustrada este,asfalt si borduri noi sunt,borduri coborate pentru biciclete si carucioare pentru handicapati sunt,apa pe Bega curge,vaporase avem,mancatori de KKT ca nik barsan,dragos bota,tibi soferu magazioneru tembelu,avem destui :)))))) BRAVO ROBU,TE VOTEZ !

Lasă un răspuns