Bătaie între elevi la Liceul Teoretic ”Jean Louis Calderon” din Timișoara

bataie 1

Doi elevi ai Liceului Teoretic ”Jean Louis Calderon” s-au certat, iar unul s-a ales cu nasul spart. Incidentul a nu s-a desfășurat în incinta unității de învățământ.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în România. Tânără drogată și violată în timpul unui ritual satanic

Pe fondul unei neînțelegeri mai vechi, unul dintre cei doi elevi de clasa a IX-a i-a aplicat un pumn în nas colegului, acesta umplându-se de sânge.

Victimei i s-au acordat primele îngrijiri, a fost solicitată Ambulanța, iar mama elevului a fost chemată la școală și tot ea a cerut intervenția jandarmilor. Conducerea școlii a deschis o anchetă, iar elevul bătăuș va fi sancționat conform regulamentelor în vigoare.

Nu cu mult timp în urmă, Liceul ”Jean Louis Calderon” a devenit cunoscut în toată țara, după ce directorul școlii a fost filmat alungând elevii fumători cu extinctorul.

UPDATE: Conform unui mesaj primit pe adresa redacției, incidentul s-ar fi petrecut într-o sală de clasă , iar mama elevului lovit a fost cea care a chemat poliția. Persoana care menționează  că este mama elevului agresat mai spune că nu a fost vorba de o bătaie, deoarece fiul ei doar a încasat un pumn, fără să  riposteze.  Revenim cu amănunte!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Bătaie între elevi la Liceul Teoretic ”Jean Louis Calderon” din Timișoara

  1. Incidentul s-a petrecut FIX IN INCINTA LICEULUI, in sala de clasa inainte cu 5 min sa inceapa orele de dimineata. Mama baiatului agresat a chemat politia Si nu scoala!!! De asemenea NU A FOST O BATAIE ci doar unul din baieti a dat cu pumnul..! Celalalt nici nu a apucat sa se apere!!!! Eu sunt mama baiatului agresat si mentionez sa scoala nu a urmat procedurile legale de solilitare a politiei si a ambulantei…!

      1. desigur ca puteti prelua.. Inca ceva.. Dl director al liceului nu a anuntat nici politia (fiind un caz de heteroagresiune) si nici salvarea, elevul fiind in sangerare abundenta, spunand ca nu este nevoie si nu este obligat sa o faca… iar, asistenta de la liceu a tinut copilul aproape 2 ore culcat PE SPATE, cika sa nu mai sangereze… Pai normal, si-a inghitit singur sangele care i-a ajuns in abdomen… Cei de le UPU Luis Turcanu si-au facut cruci de metoda SANATOASA si aberanta a dnei asistente care asa a invatat nu stiu in ce scoala sau unitate sanitara!!!!! Mai mult, profesoara de istorie dna Tudorache, inaintea orei careia s-a intamplat incidentul a refuzat sa lase pe vreun coleg sa mearga la baie sau la cabinet cu copilul batut si, desi, elevii din clasa au dorit sa ii explice de ce sangereaza copilul, aceasta a spus ca NU O INTERESEAZA si nici nu a anuntat conducerea sau salvarea etc… Nu inteleg ce este cu atitudinea cadrelor din acest liceu si voi depune plangere penala atat impotriva copilului agresor cat si impotriva unitatii scolare si a celor implicati in incident pt musamalizare si nerespectarea procedurilor legale.
        semneaza, mama!!!

  2. Am auzit ca profa aia Tudorache a mai avut probleme si pe la alte scoli.Sper ca baiatul agresat sa nu aiba probleme la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *