Bătaie între elevi la Liceul Teoretic ”Jean Louis Calderon” din Timișoara

Doi elevi ai Liceului Teoretic ”Jean Louis Calderon” s-au certat, iar unul s-a ales cu nasul spart. Incidentul a nu s-a desfășurat în incinta unității de învățământ.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în România. Tânără drogată și violată în timpul unui ritual satanic

Pe fondul unei neînțelegeri mai vechi, unul dintre cei doi elevi de clasa a IX-a i-a aplicat un pumn în nas colegului, acesta umplându-se de sânge.

Victimei i s-au acordat primele îngrijiri, a fost solicitată Ambulanța, iar mama elevului a fost chemată la școală și tot ea a cerut intervenția jandarmilor. Conducerea școlii a deschis o anchetă, iar elevul bătăuș va fi sancționat conform regulamentelor în vigoare.

Nu cu mult timp în urmă, Liceul ”Jean Louis Calderon” a devenit cunoscut în toată țara, după ce directorul școlii a fost filmat alungând elevii fumători cu extinctorul.

UPDATE: Conform unui mesaj primit pe adresa redacției, incidentul s-ar fi petrecut într-o sală de clasă , iar mama elevului lovit a fost cea care a chemat poliția. Persoana care menționează  că este mama elevului agresat mai spune că nu a fost vorba de o bătaie, deoarece fiul ei doar a încasat un pumn, fără să  riposteze.  Revenim cu amănunte!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Cal de rrom 7 noiembrie 2019
Am auzit ca profa aia Tudorache a mai avut probleme si pe la alte scoli.Sper ca baiatul agresat sa nu aiba probleme la scoala.
ashkar 5 noiembrie 2019
aia e ¯\_(ツ)_/¯
Diaconescu Diana 5 noiembrie 2019
Incidentul s-a petrecut FIX IN INCINTA LICEULUI, in sala de clasa inainte cu 5 min sa inceapa orele de dimineata. Mama baiatului agresat a chemat politia Si nu scoala!!! De asemenea NU A FOST O BATAIE ci doar unul din baieti a dat cu pumnul..! Celalalt nici nu a apucat sa se apere!!!! Eu sunt mama baiatului agresat si mentionez sa scoala nu a urmat procedurile legale de solilitare a politiei si a ambulantei...!