Romina Rotariu, fiica unui faimos fotbalist, condamnată definitiv

Romina Rotariu, fiica fostului international Iosif Rotariu, a fost acuzată că a agresat un copil de doi ani. Copilul frecventa creșa deschisă de familia femeii iar ea lucra acolo ca îngrijitoare.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Iosif Rotariu, trimisă în judecată după ce a agresat un copil și i-a rupt un picior

Părinții copilului au reclamat, în luna iunie a anului trecut, la poliție, faptul că cel mic a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu piciorul rupt. Copilul a fost internat timp de 3 săptămâni la Spitalul de Copii Louis Țurcanu.

Romina Rotariu a fost acuzată de loviri si alte violente si purtare abuziva. Ea a susținut că totul s-a petrecut pe fondul unei crize diabetice, maladie de care suferă.

Inițial a fost condamnată la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare si plata unor despagubiri de 100.000 de euro. Avocatul ei a făcut recurs, iar acum a fost dată, la Curtea de Apel Timișoara, sentința definitivă. Aceasta este mai blândă decât cea initială.

CITEȘTE ȘI: 4 ani de închisoare cu executare pentru fiica lui Iosif Rotariu, în primă instanţă. Tânăra a bătut un copil la grădiniţă şi i-a rupt piciorul

Romina Rotariu a fost condamnată definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare si plata unor daune morale si materiale in valoare de 20.000 de euro.

Ea trebuie să presteze și muncă în folosul comunității. Totodată, timp de trei ani, îi este interzis să profeseze în meserii care implică îngrijirea copiilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Romina Rotariu, fiica unui faimos fotbalist, condamnată definitiv

  1. Foarte bine.Bestiile, oricui ar fi, adica orice..pedigree..au…sa suporte consecintele legii.’
    Si mai e si…”femeie”…..rupe piciorul unui coppilas nevinovat in bataie !
    Rusine inca o data !
    Vai si amar de ea !

Lasă un răspuns