4 ani de închisoare cu executare pentru fiica lui Iosif Rotariu, în primă instanţă. Tânăra a bătut un copil la grădiniţă şi i-a rupt piciorul

Romina, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în primă instanţă, pentru că a bătut un copil până i-a rupt piciorul, în grădiniţa la care lucra ca îngrijitoare.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Nu opriţi dacă acest cetăţean vă solicită ajutor (foto)

Magistraţii Judecătoriei Timiş au obligat-o şi la plata unor despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, faţă de 500.000 de euro, cât ceruseră părinţii copilului bătut drept daune morale.
Fiica lui Iosif Rotariu condamnată la 4 ani de puşcărie cu executare, în primă instanţă

Pe lângă condamnarea de 4 ani şi 4 luni, instanta i-a interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/ingrijitor de copii sau de a desfasura vreo activitate platita care implica supravegherea copiilor, pe o perioada de 5 ani de la executarea pedepsei.

„Inculpatul va executa pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare, în regim de detenţie. În baza art. 45 C.pen., art. 66 alin. 1 lit. a), b) şi g) C.pen., interzice inculpatei ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de fi tutore sau curator, dreptul de a ocupa funcţia sau de a exercita profesia ori meseria de educator / îngrijitor de copii sau de a desfăşura o activitate remunerată care implică supravegherea copiilor, pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate”, a comunicat instanţa.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, conform observator.tv.

1 Comments
Anticretini 25/04/2019
Asistăm stupefiați la un act de justiție șchioapă și hâdă: violatorii de la Vaslui și Valea lui Mihai au primit pedepse mult mai clemente pentru fapte mult mai grave. De ce (in)justiția rromânească dorește cu orice preț să-și dea cu tesla în parțile sensibile, fâcându-și deservicii colosale? Și pozează întro minoră incapabilă de un discernământ echitabil? Sunteți miopi...vai de capul vostru...