Român lăsat fără Mercedes-ul de lux, în Anglia. Polițiștii, felicitați pentru că l-au lăsat fără mașină

mercedes confiscat

Un român a fost lăsat fără Mercedes-ul de lux, în Anglia, iar zeci de români au felicitat poliția engleză că i-au luat mașina. Autoturismul înmatriculat în Satu Mare are volan pe dreapta, iar proprietarul e rezident în Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Piața micilor producători, la Muzeul Satului Bănățean

Un român proprietar al unui Mercedes de lux a rămas fără mașină în Marea Britanie, după ce bolidul a fost confoscat de poliție. Agenții de poliție din districtul Reigate and Banstead (Surrey Police), au postat pe Facebook fotografia mașinii și povestea românului.

„Dacă ești rezident în Marea Britanie, nu poți conduce o mașină înmatriculata non-UK. Această mașină specială a fost înmatriculată pentru prima dată în Marea Britanie, este RHD, și a fost exportată în România, s-a înmatriculat acolo și a revenit în Marea Britanie de 3 ani, pentru a evita asigurările din Marea Britanie, MOT și plata Taxa de drum. Asigurarea din alte țări îți permite doar să conduci în Marea Britanie ca vizitator temporar, ca atare nu exista asigurare valabilă pe acest vehicul și a fost confiscată sub s165a din Legea traficului rutier, și va fi eliberată atunci când actele corecte sunt în vigoare. Nu-mi pasă. Șoferul a fost raportat în instanță din cauza faptului că avea deja 6 de puncte fără asigurare.”, a scris Poliția pe Facebook.

„Distruge-o. În numele tuturor românilor care condum mașini înmatriculate în UK vă rog să distrugeți mașina asta!”, e comentariul lăsat de Răzvan la postare. Zeci de români au postat mai departe doar mesajul #metoo.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Român lăsat fără Mercedes-ul de lux, în Anglia. Polițiștii, felicitați pentru că l-au lăsat fără mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *