Rolls-Royce a lansat cea mai scumpă mașină din lume (video)

rolls royce

Rolls-Royce a prezentat joi Boat Tail, un model de vehicul de lux pe care l-a numit „cel mai ambițios automobil creat vreodată”, relatează CNBC.

Boat Tail este o mașină cu patru locuri, care măsoară aproape 5,8 metri lungime, cu partea din spate a vehiculului în formă de punte de iaht. Compania va produce doar trei mașini, iar prețul nu a fost făcut public. Pe de altă parte, pe internet se vehiculează că prețul este de 20 de milioane de dolari, cel mai scump tarif din lume pentru o mașină.

Noul model vine în condițiile în care Rolls-Royce lansează o nouă divizie de mașini, un program pe bază de invitații, care va permite celor mai de seamă clienți ai producătorului de automobile să aibă mașini unice.

Fiecare Boat Tail a fost personalizată, cumpărătorii colaborând cu designerii timp de patru ani la mașinile din cadrul programului Coachbuild.

Peste 1.800 de piese noi au fost dezvoltate pentru Boat Tail, fiecare dintre ele având caracteristici de lux, cum ar fi frigidere pentru șampanie și ceasuri personalizate care pot fi purtate sau adaptate la mașină.

Rolls-Royce a adăugat că următorul proiect Coachbuild este în derulare, dar detaliile nu sunt încă dezvăluite.

 

 

stiripesurse

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *