Asta ne mai lipsea… Dorel a paralizat traficul în sudul Timișoarei. Foto

Asta ne mai lipsea... Dorel a paralizat traficul în sudul Timișoarei. Foto

Chinuiți de șantierele care par să nu se mai sfârșească în sudul Timișoarei (situație valabilă la intrarea dinspre Giroc, dar și dinspre Moșnița), șoferii care sunt nevoiți să circule zilnic prin zonă spre locurile de muncă sau pentru a-și duce copiii la școală, așteptând zeci de minute pentru a putea trece, au avut parte, vineri dimineață, de o nouă surpriză neplăcută.

Astfel, traficul a fost paralizat de îndemânarea unui Dorel, șofer pe un autovehicul de mare tonaj, care a agățat mai multe fire de troleibuz, la intersecția Căii Martirilor cu Mareșal Constantin Prezan (fostă Lidia).

Circulația mijloacelor de transport în comun a fost blocată, mulți călători alegând să continue drumul pe jos în loc să aștepte. Autoturismele s-au strecurat cu greu, unul câte unul, prin intersecție.

Mai multe echipaje de poliție și lucrători de la STPT au intervenit la fața locului, pentru a găsi o soluție de fluidizare a traficului în zonă și, respectiv, de remediere a rețelei.

Bineînțeles că după vreo două ore situația s-a mai remediat, dar pentru cei care trebuiau să ajungă la serviciu ori la școală la o oră fixă a fost prea târziu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns