Regal culinar în Parcul Rozelor, de astăzi până duminică

street food festival

Street Food Festival, un eveniment devenit deja tradițional pentru timișoreni, se întoarce pentru ediția de toamnă.

Conceptul culinar ce a călătorit în acest an prin zece orașe din România ajunge de astăzi și până în 7 octombrie din nou în Parcul Rozelor, cu peste 40 de bucătării specifice și sute de rețete inedite.

Cele patru zile de festival vor fi condimentate cu muzică bună, spații de relaxare și un loc de joacă pentru cei mici.

După ce în primăvară zeci de mii de gurmanzi s-au bucurat de un weekend prelungit cu mâncare bună și zone de relaxare inedite, Chef Foa și alți peste o sută de bucătari ingenioși vor deschide porțile bucătăriei stradale care se va dovedi plină cu bunătăți.

Pe lângă deliciile culinare oferite publicului și muzica de calitate va fi prezentă pe parcursul celor patru zile.

Astfel, atmosfera va fi întreținută de: Ligia Hojda,”Toulouse Lautrec”, Gramofone, Rockabella, Cuibul, Gabriela Costa & Alex Man, Paperjam Helen, BAU/Brigada Artistică Urbană și Funkorporation.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Regal culinar în Parcul Rozelor, de astăzi până duminică

 1. Este pacat si dureros sa vezi Parcul Rozelor pentru care s-au cheltuit bani iar timisorenii au asteptat mult timp sa fie ,,imputit,, de uleiuri si mirosuri …dupa acest asa zis Food Festival ramane plin de ulei pe pavaj si iarba ..
  Chiar nu se gasea daca se doreste asta alt loc?? mai bine s-ar repara acoperisul scenei si s-ar elibera spatiul de acele gramezi imense de scaune de plastic.
  Nu mai ramane nimic neatins de mizerie in orasul asta?? Ciorile isi extind stapanirea tot mai mult si centrul orasului pute…trotuare, alei , banci, acoperisuri, copaci plini de mizeria ciorilor care pe langa cea a porumbeilor dau un aspect dezagreabil si nesanatos. Sper sa intre ciorile in primarie ca sunt deja aproape de intrare si sa faca mizerie pe biroul edilului poate asa va simti mirosul si va lua masuri..
  Iar apropo de acest Food Festival…este plina Timisoara de terase si mancaruri sunt satui timisorenii…ei au nevoie de hrana culturala…de spectacole pt toti timisorenii, de relaxare si aer curat pentru asa ceva a fost si ar trebui sa fie Parcul Rozelor emblema Timisoarei nu spatiu pentru rulote cu fast food in conditiile in care nu exista conditii , apa, canalizare, etc,..
  Timisorenii nu ar trebui sa accepte asa ceva Pacat !!! Roze distruse de ulei de palmier…

  1. Sigur că trebuie, vorba vine…, să fie și serbări culinare, dar, ADEVĂRAT !!!, NU ÎN PARCUL ROZELOR !!! La Pădurea verde, dacă se amenajează și se construiește tot ce trebuie pentru aceasta: colectere, scurgere, mobilier urban, curățenie permanentă, toalete salubre, nu porcăriile mobile de nimeni întreținute și curățate, spații suficint de largi și mult personal calificat, curat, dotat pentru servire și curățenie. Până nu se fac acestea toate sunt semne de improvizație sub pecetea mercantilului fără considerație pentru populație, pentru bunul simț, pentru sănătatea locuitorilor.

Lasă un răspuns