Reabilitări de şcoli şi grădiniţe din Timişoara

Municipalitatea timişoreană anunţă că va demara în curând lucrări de reabilitare a corpului A al Liceului William Shakespeare, fiind vorba despre acoperişul şi instalaţiile clădirii de pe strada I. L. Caragiale nr. 6. A fost semnat contractul de execuţie, valoarea lucrărilor fiind de 284.751 de lei, fără TVA.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Secretarul unei comune din Timiș a fost demis după ce a denunțat la parchet falsurile descoperite în primărie

Firma care şi.-a adjudecat contractul este Zitico SRL, iar durata lucrărilor va fi de patru luni.

Totodată, a fost semnat contractul de execuţie şi au început lucrările pentru reabilitare termică prin montarea unui termosistem pe faţada Şcolii Generale nr. 24, de pe strada Brânduşei nr. 7.

CITEȘTE ȘI: Internet de mare viteză în 31 de localităţi timişene

Valoarea lucrărilor este de 409.728 de lei, fără TVA. Execuţia revine unei asocieri formate din firmele GTI Sanbod Construct SRL, lider şi GTI Elcon Construct SRL, asociat, iat durata este de şase luni.

Unităţile de învăţământ timişorene la care primăria face astfel de reabilitări termice prin montarea de termosisteme pe faţade sunt, de altfel, mai multe.

CITEȘTE ȘI: Vouchere de vacanță 2019. Veşti bune pentru angajaţi, banii vor fi viraţi pe card până la sfârşitul lunii

Aceeaşi asociere a câştigat lucrări similare la Şcoala generală nr. 2, de pe strada Mureş nr. 8, cu o valoare de 339.554 de lei, fără TVA, şi o durată a execuţiei de şase luni şi deja a început lucrările.

Acelaşi tip de lucrări se execută deja la Grădiniţele PP ner. 11 de pe str. Versului şi PP nr. 27, de pe strada Brânduşei. Ca urmare, cele patru unităţi de învăţământ vor avea, în curând, cu totul alt aspect şi eficiență energetică.

Totodată, pentru proiectarea şi asistenţa tehnică în vederea extinderii Corpului C1 de la Şcoala generală nr. 7, de pe str. Ion Ionescu de la Brad nr. 2, a fost semnat contractul de servicii cu firma Conpac Arhitect SRL. Valoarea este de 79.700 lei, fără TVA, iar durata de 60 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns