Razie a polițiștilor locali din Timișoara în zona Gării de Nord. Ce nereguli au descoperit

Razie a polițiștilor locali din Timișoara în zona Gării de Nord. Ce nereguli au descoperit

Razie a polițiștilor locali din Timișoara în zona Gării de Nord. Ce nereguli au descoperit

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică, împreună cu cei de la Serviciul Patrulare și Control Spațiu Public și Protecția Mediului au organizat, în cursul zilei de marți, 28 mai, o acțiune amplă în zona Gării de Nord din Timișoara și împrejurimi, vizând toate aspectele care intră în atribuțiile lor, de la persoane care apelează la mila publică, abandon de deșeuri, oprire sau staționare neregulamentară, acte normative care reglementează legislația referitoare la ordine și liniștea publică.

În urma acestei acțiuni au fost depistate șase persoane care fac parte din categoria cerșetorilor și oamenilor străzii, acestea fiind predate ulterior către centrul social de pe Str. Telegrafului.

Totodată au fost aplicate patru colante unor autovehicule depistatea parcate neregulamentar și au fost verificate și patru societăți comerciale pentru a stabili dacă au documentele necesare desfășurării activității în condițiile legale.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr a murit la bazinul de înot din cartierul Dacia. Primăria nu asigură serviciul de salvamari și prim-ajutor

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool pe domeniul public, documente de identitate expirate, abandon de deșeuri pe domeniul public.

De asemenea, au fost constatate 10 nereguli care au fost transmise către direcțiile abilitate în vederea luării de măsuri pentru remediere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *