Punct de trecere a frontierei în Timiș, pe traseul bicicliștilor

Punct de trecere a frontierei în Timiș, pe traseul bicicliștilor

Punct de trecere a frontierei în Timiș, pe traseul bicicliștilor.

La Consiliul Județean Timiș, a avut loc o întâlnire de lucru, la care au participat în calitate de invitați reprezentanți ai Agenției Regionale pentru Dezvoltare Socio – Economică Banat – Zrenjanin împreună cu o delegație din partea primăriei orașului Zrenjanin.

CJ Timiș fost reprezentat de vicepreședintele Cristian Moș, administratorul public al județului, Marian Constantin Vasile, alături de echipa de management a proiectelor din cadrul instituției.

CITEȘTE ȘI: Destinație turistică de interes pentru bănățeni

Scopul întâlnirii a fost legat de abordarea unor inițiative și propuneri comune de proiect care vor putea fi dezvoltate în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfontalieră România – Serbia 2021 – 2027.

Discuțiile s-au axat, în principal, pe proiecte care susțin protecția mediului, cum ar fi construirea unui punct de trecere al frontierei situat pe traseul pistei de biciclete ce leagă Timișoara de Serbia, înființarea unei rute de transport cu autohevicule electrice între cele două regiuni, dar și repararea infrastructurii navigabile a canalului Bega, pe teritoriul ambelor țări.

S-a stabilit înființarea unui grup de lucru pentru a întocmi o bază de date a proiectelor de interes comun, pentru a aborda colaborarea în mod planificat și organizat.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns