Sfârșit cumplit pentru un bărbat din vestul țării: a fost asasinat la comanda soției, care s-a îndrăgostit de verișoara lui

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din vestul țării: a fost asasinat la comanda soției, care s-a îndrăgostit de verișoara lui

Asasinat la comandă ascunsă în spatele unei dispariţii misterioase. O femeie a plătit cu 40.000 de lei un asasin ca să-i ucidă soţul. Complice i-a fost chiar verişoara bărbatului. Cele două l-au dat dispărut, iar după ore întregi de căutări, au cedat în faţa anchetatorilor şi au recunoscut crima. Femeile aveau o relaţie şi voiau să scape de bărbat, conform observatornews.ro.

Soţia bărbatului împreună cu verişoara acestuia au pus la cale planul diabolic la finalul anului trecut. Cele două, care ar fi început o relaţie, au vrut să scape de el fără să lase urme.

Femeile ar fi plătit un individ ca să-l omoare. Criminalul l-a ademenit pe bărbat, care l-a lovit cu bestialitate cu un topor în cap, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori până l-a lăsat fără suflare.

Ca să se asigure că îşi duce la îndeplinire misiunea, verişoara bărbatului l-ar fi însoţit pe asasin.

Cristian Butaci, procuror: Inculpaţii au transportat cadavrul persoanei vătămate pe un câmp în zona exterioară localității Valea lui Mihai, unde l-au îngropat.

Două zile mai târziu, cele două au declarat Poliţiei că a plecat de acasă. Întreaga comunitate a fost şocată de dispariţia lui Istvan, care era sufletul petrecerilor.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini video cu incendiul de proporții de lângă Timișoara

Anchetatorii au început să devină suspicioşi după ce, luna aceasta, în timpul audierilor, soţia a început să se contrazică în declaraţii. Le-a spus poliţiştilor că bărbatul ar fi lovit-o şi, ca să se apere l-a împins, iar în cădere s-a lovit la cap şi a murit.

Continuarea și video pe observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *