Primele imagini video cu incendiul de proporții de lângă Timișoara

Primele imagini video cu incendiul de proporții de lângă Timișoara

Primele imagini video cu incendiul de proporții de lângă Timișoara

https://youtube.com/shorts/ZWyzihzwjO0

 

https://www.youtube.com/shorts/XKyKBK7ZZjI

 

Vă reamintim că, în data de 14.04 2022, ora 16.54, în urma apelului pe S.N.U.A.U 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la un depozit, pe platforma fostei fabrici de țigări, la ieșirea din Municipiul Timișoara, spre Săcălaz, DN59A, KM 5.

„Pentru deplasarea către locul intervenției au fost alertate următoarele forțe și mijloace: Detașamentul 2 de Pompieri, Detașamentul 1 de Pompieri, Detașamentul Lugoj de Pompieri, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Sânnicolau Mare, Stația de Pompieri Făget, Stația de Pompieri Deta: 4 autospeciale de primă intervenție și comandă APIC, 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă ASAS, 2 autoscări S42, 1 autospecială CBRN, 1 SMURD B, 6 Ofițeri, 54 subofițeri. De asemenea, au acționat 3 Servicii Voluntare Pentru Situații de Urgență.

Incendiul se manifesta într-un compartiment al unei hale de aproximativ 1600mp. Arde aparatură electronică (aparate pentru jocuri de noroc), cu pericol de propagare la celălalt compartiment al halei, în care se afla depozitat azotat de amoniu lichid și alte pesticide.

A fost transmis mesaj de informare pentru populație RO ALERT. A fost dispusă creșterea capacității operaționale la Detașamentul 2 Timișoara și activarea Grupei Operative. Se intervine în interiorul halei pentru împiedicarea propagării incendiului la materialele periculoase. Totodată se intervine pentru evacuarea acestora.

În sprijin de la ISU Arad au venit 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, ASAS, 14 subofițeri”, a transmis ISU Timiș.

Foto/ video: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns