PSD cere redeschiderea școlilor / Rafila: Amânarea cu încă o lună nu este sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinți

Deputatul PSD, Alexandru Rafila cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței. Rafila spune că cifrele din ultima perioadă arată o scădere a incidenței infecției SARS-CoV-2, conform HotNews.ro.

„Cifrele publicate în ultimele săptămâni de MS arată o scădere a incidenței infecției, arată marea majoritate, cu trei excepții, în zona verde, iar acest lucru nu are niciun fel de corelație cu această măsură de amânare a deschiderii țcolilor. PSD cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței școlare. Amânarea cu încă o lună nu e sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinții lor, nici pentru economie”, conchide Alexandru Rafila.

CITEŞTE ŞI: Ajunul Crăciunului pentru ortodocșii de rit vechi: Срећан Божић! Щасливого Різдва! С Рождеством!

Continuarea pe HotNews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PSD cere redeschiderea școlilor / Rafila: Amânarea cu încă o lună nu este sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinți

  1. te_ai spurcat la caracter dar si la minte, doar anul 2021.. 1000-3000-3100-4700-5700, 5 zile, in capul tau exact „o scadere a incidentei virusului”

Lasă un răspuns