PSD cere redeschiderea școlilor / Rafila: Amânarea cu încă o lună nu este sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinți

alexandru rafila 1

Deputatul PSD, Alexandru Rafila cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței. Rafila spune că cifrele din ultima perioadă arată o scădere a incidenței infecției SARS-CoV-2, conform HotNews.ro.

„Cifrele publicate în ultimele săptămâni de MS arată o scădere a incidenței infecției, arată marea majoritate, cu trei excepții, în zona verde, iar acest lucru nu are niciun fel de corelație cu această măsură de amânare a deschiderii țcolilor. PSD cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței școlare. Amânarea cu încă o lună nu e sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinții lor, nici pentru economie”, conchide Alexandru Rafila.

CITEŞTE ŞI: Ajunul Crăciunului pentru ortodocșii de rit vechi: Срећан Божић! Щасливого Різдва! С Рождеством!

Continuarea pe HotNews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PSD cere redeschiderea școlilor / Rafila: Amânarea cu încă o lună nu este sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinți

  1. te_ai spurcat la caracter dar si la minte, doar anul 2021.. 1000-3000-3100-4700-5700, 5 zile, in capul tau exact „o scadere a incidentei virusului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *