Prognoza meteo. Vara se prelungește și în septembrie. Cum va fi vremea la începutul lui octombrie

Vreme foarte rece în vestul țării

A doua săptămână din septembrie aduce temperaturi ridicate pentru această dată. În zona de câmpie se vor înregistra 33 de grade Celsius.


CITEŞTE ŞI:bara 3 Situație incredibilă! O comună din Timiş fără niciun caz de infectare a intrat în scenariul roșu


Astăzi vor fi și ploi care vor aduce cantități importante de apă în nord, nord-vest, în centru și la munte, dar mâine va ploua doar izolat, iar spre finalul săptămânii aproape că nu va mai ploua deloc în țară.


CITEŞTE ŞI: deces coronavirus cluj„Biata mamă era dezbrăcată complet… și-au pus capacul sicriului peste ceea ce era – trupul și zâmbetul trist al mamei”


Vremea va fi în general frumoasă astăzi, iar averse și vânt puternic se vor înregistra în cursul serii, în regiunile nordice și local în centrul țării și în zona de munte. Izolat e posibil să cadă și grindină.

Temperaturile rămân ridicate, cu maxime de 33-34 de grade în zonele de câmpie.


CITEŞTE ŞI: mintiaProtest la o companie din vestul ţării: peste 100 de angajaţi au refuzat să înceapă lucrul


De mâine, temperaturile mai scad în nord-vestul țării, unde se vor înregistra cel mult 20-21 de grade Celsius. În restul țării, vremea rămâne caldă, cu maxime de peste 30 de grade.

În zilele următoare va mai ploua doar în masivele sudice, iar temperaturile vor fi plăcute în cea mai mare parte a țării.

În București, vremea va fi plăcută astăzi, cu cer variabil și maxime până la 32 de grade Celsius. Mâine nu va mai fi chiar atât de cald, vor fi cel mult 28 de grade. De miercuri se încălzește din nou, iar mijlocul săptămânii aduce maxime de până la 31 de grade Celsius, fără ploi.

Vremea rămâne bună și pentru concedii, atât la mare, cât și la munte, cu temperaturi ridicate. La mare, mai ales, urmează zile cu temperaturi ridicate.

De altfel, tendința pe luna septembrie arată temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. În ultimele două săpttămânii ale lunii septembrie, vremea va fi mai caldă în special în sud și în sud-est.

Începutul lunii octombrie aduce valori normale de temperatură. Maximele vor fi până la 17-18 grade în depresiuni și cel mult 23-24 de grade Celsius în Lunca Dunării. Va ploua mai ales în jumătatea sudică a țării, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns