Protest la o companie din vestul ţării: peste 100 de angajaţi au refuzat să înceapă lucrul

mintia

Peste 100 de angajați ai Termocentralei Mintia din judeţul Hunedoara au refuzat luni dimineaţă să intre la lucru şi protestează în curtea instituţiei pentru că de şase luni nu şi-au primit bonusurile la salarii. Liderul Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iştoc a anunţat că centrala a fost oprită sâmbătă noaptea din cauza lipsei de cărbune, conform hotnews.ro.

Cei 110 protestatari au anunţat că refuză să intre la muncă deoarece de şase luni nu au primit anumite bonusuri la salarii, cum ar fi decontarea transportului, tichete de masă, ajutorul de încălzire, potrivit News.ro. Cu tot cu bonusuri, salariile energeticienilor sunt de 3.500 – 5.500 de lei, spun reprezentanţii Sindicatului ”Solidaritatea” din Valea Jiului.

Preşedintele Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iştoc, a anunţat luni dimineaţa că încă de sâmbătă noaptea Termocentrala Mintia a fost oprită deoarece nu mai există cărbune în stocuri.
”Din lipsă de cărbune, ntrala a fost oprită la zero, sâmbătă noaptea. Sunt lucrări şi manevre chiar dacă e la zero”, a declarat Iştoc.

Foto: Agerpres


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *