Prognoza meteo pentru săptămâna 19-25 august. Vezi cum va fi vremea în Banat

timisoara3 1

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru săptămâna 19-25 august. În mare parte din ţară se anunţă vreme călduroasă, dar sunt şi regiuni unde se vor înregistra ploi abundente, însoţite de descărcări electrice.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine călduroasă în special în jumãtatea de sud a ţãrii, unde indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi va depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi.

CITEŞTE ŞI: O timişoreancă a ajuns la Arad, unde dormea pe o bancă! Povestea frumoasei fete care nu mai vrea să se întoarcă acasă

Îndeosebi dupã-amiaza şi noaptea, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, pe arii relativ extinse la munte şi local în regiunile sudice, estice şi centrale. Izolat se va semnala grindinã.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantitãţi de apã ce vor depãşi local 20 l/mp şi punctiform 30…40 l/mp. În restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 23 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţãrii.

Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi noaptea, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului la deal şi la munte, precum şi în regiunile sud-vestice şi pe arii restrânse în rest.

CITEŞTE ŞI: Destinație turistică la doi pași de Timișoara: Veliko Gradiște

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar izolat se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate şi va cãdea grindinã.

Temperaturile maxime, în scãdere uşoarã faţã de cele din ziua precedentã în sud, se vor încadra între 25 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 13 şi 21 de grade. Cu totul izolat, indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge şi depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi în Banat, sud-vestul Olteniei şi Muntenia.

PROGNOZA METEO MARTI ÎN ŢARĂ

Vremea călduroasă se va menţine în majoritatea regiunilor.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, dupã-amiaza şi seara, local în zona de munte şi în sud-vest şi izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 28 şi 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 23 de grade.

CITEŞTE ŞI: Cu broasca ţestoasă, la plimbare prin Timişoara (foto/video)

PROGNOZA METEO TENDINTA

MIERCURI – Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, dupã-amiaza şi seara, local la munte şi pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-vestice, sudice şi centrale.

CITEŞTE ŞI: O femeie beată şi-a continuat drumul după ce a ucis un bărbat cu maşina. Corpul neînsufleţit a fost găsit pe scaunul din dreapta

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 24 de grade.

CITEŞTE ŞI: Viral. Ce face o cioară când se bat două pisici – video

JOI, VINERI si SAMBATA – Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţãrii. Probabilitatea pentru averse şi descãrcãri electrice va fi ridicatã în timpul dupã-amiezilor, cu precãdere în zonele de deal şi de munte, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns