O plimbare cu skyjet-ul s-a încheiat la spital

politia de frontiera 5

Adrenalina şi un skyjet au fost o combinaţie aproape mortală pentru un bărbat în vârstă de 45 de ani.

CITEŞTE ŞI: O femeie beată şi-a continuat drumul după ce a ucis un bărbat cu maşina. Corpul neînsufleţit a fost găsit pe scaunul din dreapta

Vineri, 17 august 2018, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră marinari din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, aflaţi în misiunea de cercetare fluvială, au observat la km fluvial 1022, un skyjet cu o persoană, care ţinea de vesta de salvare o altă persoană, care se afla căzută în apă.

CITEŞTE ŞI: Prognoza meteo pentru săptămâna 19-25 august. Vezi cum va fi vremea în Banat

Persoana a fost recuperată din apă şi adusă în siguranţă la malul Dunării, transmite Inspectoratul Teritorial de Frontieră Timişoara.

Ulterior a fost preluat pentru investigaţii medicale amănunţite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Moldova Nouă.

CITEŞTE ŞI: Destinație turistică la doi pași de Timișoara: Veliko Gradiște

Conform poliţiştilor, bărbatul în cauză este din localitatea Berzasca şi se deplasa cu skyjet-ul în scop de agrement, însă acum va trebui să răspundă întrebărilor lucrătorilor Căpităniei Portului Moldova Veche pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, scrie radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *