O timişoreancă a ajuns la Arad, unde dormea pe o bancă! Povestea frumoasei fete care nu mai vrea să se întoarcă acasă

Un caz puțin mai ciudat se petrece în Arad. O adolescentă de doar 22 de ani care fost dată dispărută în Timișoara, a fost găsită în Arad dormind pe o bancă pe Strada Traian Moșoiu.

Din puținul pe care îl vorbește, se știe că Helen este din Timișoara, că a terminat Liceul Baptist, dar mai multe nu spune, decât că „oamenii sunt răi”.

CITEŞTE ŞI: Destinație turistică la doi pași de Timișoara: Veliko Gradiște

O comunitate de arădeni, prin pagina de facebook Vocea Străzii Arad , a reușit să afle mai multe postând o poză cu Helen, la care a comentat se pare sora acestei fete, Eliza Gherasim: „Bună, fata din poza pe care ați postat-o ieri e sora mea!

Ma întreb cum a ajuns în Arad!? E foarte mult de povestit, idee e ca nici noi nu știm exact ce s a întâmplat cu ea sau de la ce e asa.

CITEŞTE ŞI: Povestea din spatele fotografiei virale cu jandarmul care stă pe scaun după protestul din Piaţa Victoriei

Ea nu vrea sa vorbească cu noi, nu vrea sa audă de familie și nu vrea sa stea acasă și nici la verișoara mea unde a mai stat… sta pe unde poate dar nu e ok. Am dus-o și la spital a stat internata o luna acolo, a luat și medicamente dar cand a ieșit nu le a mai luat pt ca nu a vrut.

Multa lume a încercat sa o ajute dar pe toți ii depășește situația. Cu mine nu mai vorbit de mult timp, e supărata pe mine dar nu știu de ce…

CITEŞTE ŞI: Coloană de doi kilometri la frontiera din Timiş

Nu știu cine ar putea o ajuta pt ca nu vorbește și nu are încredere în oameni, spune ca a fost rănită mult.”

Din comentariile altor utilizatori, se pare că fata nu are probleme psihice, a mai plecat din diferite locuri, a fost și la București la Teen Challenge și că nu dorește deloc să se întoarcă acasă.

„Eu sincer nu înțeleg de unde are atâta putere sa treacă prin asa ceva, sa stea pe strada, ma infior”, mai spune sora ei.

CITEŞTE ŞI: Cu broasca ţestoasă, la plimbare prin Timişoara (foto/video)

În momentul de față, unul din arădenii care stau în blocul în fața căruia dormea Helen, a dus-o la un hotel unde i-a plătit cazarea pe timp de 4 nopți, iar cei dare doresc să-și ofere ajutorul în orice ar consta acesta, o pot face la acest arădean sunând la numărul de telefon: 0720005805, însă acesta dorește să rămână anonim, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns