Prognoza meteo pentru martie. Vine căldura sau se întoarce frigul?

meteo 27

ANM a emis prognoza meteo, oferindu-ne informații legate de temperaturile maxime și minime care vor fi înregistrate în prima lună de primăvară.

Nu a fost o iarnă teribilă, cel puțin în unele zone ale țării, iar în București nu a nins decât foarte puțin. Temperaturile s-au situat peste media celor normale pentru toată această perioadă, cu mici excepții, iar cantitatea de precipitații a fost, în general, redusă, existând un deficit alarmant din acest punct de vedere. În ceea ce privește luna martie, vor fi câteva zile în care va ploua, însă, per ansamblu, vom avea de-a face cu o lună caracterizată prin temperaturi destul de ridicate și precipitații reduse cantitativ, notează evz.ro

CITEȘTE ȘI: Sume generoase la dispoziţia fermierilor

La începutul lunii martie, conform prognozei ANM, temperaturile vor fi destul de ridicate. Estimările arată valori peste media normală a temperaturilor înregistrate în mod normal în această perioadă.

Precipitațiile vor fi reduse, reduse și pot să apară – conform Accuweather – în zilele de 3-4 martie, 13,15, 16 și 18 martie. Spre finalul lunii, precipitațiile își vor mai face apariția, conform estimărilor, în zilele 22, 24, 26 30 și 31 martie.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *