Profeția lui Sorin Grindeanu s-a adeverit

Sorin Grindeanu anunţă schimbări la vârful TAROM: "Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo. Nu mai merge"

Guvernul condus de Mihai Tudose a fost în funcţie aproape şapte luni, după ce a fost învestit în data de 29 iunie 2017. Este al doilea Cabinet schimbat de la formarea majorităţii PSD-ALDE, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură iniţiată de PSD.

Mihai Tudose venea după Sorin Grindeanu, cel care a stat în fruntea Palatului Victoria şase luni şi a reuşit să bifeze şi o premieră: a fost demis prin moţiune de cenzură iniţiată de propriul partid.

Citeşte şi: Momente de groază în trafic, la Timişoara! (foto)

„Premierul desemnat, Mihai Tudose, ar trebui să fie conştient – şi eu cred că este conştient de acest lucru – şi să se pregătească pentru momentul de peste câteva luni, când îi va veni rândul. Eu ştiu că lui Mihai îi place şahul, aşa că să pregătească foarte bine mişcările viitoare”, i-a transmis la acea vreme Sorin Grindeanu lui Tudose.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Profeția lui Sorin Grindeanu s-a adeverit

  1. sorine! unde-s postacii tai , tinerii” profesionisti”, ca vedem ca-i ramas singur cu Ponta si unii agramati din ” Camera ” si „Senat”promomati de voi si care nici macar „gingavid” nu i am auzit macar de doua ori sa ia cuvintul in Parlamentul Romaniei sustinind interesele banatenilor. Reforma voastra privind ” promovarea sticta a tineretului „- fara experienta profesionala , va bagat in” gard „Pacat ca ne conduc ” oameni smecheri” din aceeasi zona cu Ceausescu Dar macar” raposatul a „strins” atata patrmoniu ca smecherii-cu precadere din zona – si acum dupa atatia ani inca mai au ce imparti

Lasă un răspuns