Momente de groază în trafic, la Timişoara!

incident

Începutul de săptămână i-a adus o sperietură de proporții unui șofer timișorean. Aflat luni, în jurul orelor 16, la volan, în intersecția de la Centrul Bancar, lângă Iulius Mall, tânărul în vârstă de 23 de ani nici n-a pornit bine de la semafor, că s-a trezit cu niște cabluri de troleibuz pe parbriz!

Speriat de flama și scânteile scoase de cabluri, șoferul a sunat imediat la 112, iar de acolo i s-a transmis să rămână în mașină până va fi întrerupt curentul.

accident 56

În circa 10 minute, la fața locului au ajuns pompierii, cei de la STPT (Societatea de Transport Public Timișoara), curentul a fost oprit, iar tânărul a tras mașina pe dreapta, pe trotuar, și a coborât. Păgubitul a explicat ce s-a întâmplat celor de la Control trafic STPT, de la pompieri, polițiștilor, care au întocmit un proces-verbal de constatare.

fire rupte

Sigur, tânărul în cauză va avea discuții mai ample cu reprezentanții societății de transport, care vor trebuie să îl despăgubească pentru parbrizul spart și celelalte avarii pe care le-au produs mașinii sale cablurile căzute pe ea. De parcă nu era suficientă aglomerația și haosul din trafic, acum trebuie să fim atenți și la pericolele din văzduh…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns