Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier. Este din Teleorman

Viorica Dăncilă este noua propunere de premier PSD, după demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Inițial, au existat două propuneri: Viorica Dăncilă și Ecaterina Andronescu, care a refuzat să fie nominalizată.

Eurodeputata Viorica Dăncilă este propunerea de premier pe care PSD o va înainta miercuri preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că l-a desemnat pe Mihai Fifor ca premier interimar, că a convocat pentru mâine la consultări partidele parlamentare, întrucât doreşte o procedură rapidă pentru instalarea unui nou guvern.

Viorica Dăncilă este membră a PSD din 1996. În perioada 2004-2008 a fost președinte al Organizației de Femei PSD Videle și consilier local în aceeași localitate. Din 2005 până în 2009 a fost președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Teleorman și membru în Consiliul Național al PSD. Între 2003 și 2011 a fost președinte al Organizației PSD — Oraș Videle.

În prezent, Viorica Dăncilă este președintele Comitetului Executiv al Organizatiei femeilor social democrate din Romania (OFSD), potrivit stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier. Este din Teleorman

  1. Un dobitoc de sas se lasă dus de nas de Teleorman iști și o acceptă. Îl doare în cur de România, lui să îi meargă bine …

  2. Poate găsea vreun tinerel papalapte la tineret
    Din incompetenți in incompetenți pana la victoria finala !
    Tot înainte vrednici comuniști!

Lasă un răspuns