Procurorii DNA Timişoara au descins la Medicina Legală, într-un dosar de luare de mită

Procurorii DNA Timişoara au efectuat ieri mai multe percheziții într-un dosar de corupție care vizează modul în care un avocat şi un angajat al IML Arad au ajutat mai multe persoane care au încălcat legislația rutieră prin falsificarea unor probe biologice.

Potrivit surselor citate, în dosar ar fi vorba de fapte de luare de mită pentru diminuarea rezultatelor la alcoolemie sub limita prevăzută de legislaţia rutieră pentru infracţiuni.

„Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în cursul lunii iunie 2017. În cursul zilei de 21 iunie 2017, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 4 locaţii, situate în judeţul Arad, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, precizează sursa citată.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.