Procuror celebru din Timişoara, trimis în judecată. A fost prins băut la volan!

Un tânăr cu alcoolemie de 1,23 mg/l "zburda" cu maşina pe străzi. Avea şi permisul reţinut

După un an de cercetări și suspiciuni create în jurul acestui subiect (având în vedere personajul în cauză), procurorul timișorean Ciprian Dorobanțu a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe data de 6 mai 2016, procurorul a fost oprit în trafic de polițiști, fiind depistat cu o alcoolemie foarte mare, de 0,80 gr/l alcool în sânge. Dosarul a fost inițial instrumentat de colegii săi de la București, iar mai apoi a fost trimis la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, unde, recent, s-au finalizat cercetările în cauză. Procesul său însă a fost stabilit, cel puțin în momentul de față, să se judece la Timișoara.

Ciprian Dorobanțu a ajuns să fie cunoscut timișorenilor mai ales prin prisma dosarului intens mediatizat la care a lucrat pe vremea când era procuror la DNA Timișoara – cel în care au fost trimiși în judecată 11 persoane din primărie pentru finanțarea echipei de fotbal ”Poli”. Imediat după aceea, a fost transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timișoara.

Ca urmare a trimiterii sale în judecată, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea sa din funcţia de procuror.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Procuror celebru din Timişoara, trimis în judecată. A fost prins băut la volan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *